Fenerbahçe'nin eski golcüsü Emenike özel hastane açtı: Emenike Hospital

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Emenike özel hastane açtı: Emenike Hospital

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Emenike, sağlık sektörüne yöneldi. Kanarya'nın eski golcüsü 'Emenike Hospital' adını verdiği özel hastaneyi açtı.

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Emmanuel Emenike, futbolu bıraktıktan sonra sağlık sektörüne yöneldi. Kanarya'nın eski golcüsü Nijerya'da kendi adını taşıyan bir hastane açtı.

Türkiye'de Karabükspor ve Fenerbahçe formalarını terleten eski golcü Emenike, futbol hayatını sonlandırdıktan sonra sağlık sektörüne yöneldi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, ülkesinde hastane açtı.

Ülkesine modern sağlık hizmetleri sunmayı hedefleyen eski golcü, "Emenike Hospital" adını verdiği hastaneyi Nijerya'da açtı. Eski golcü, bölgenin sağlık altyapısına katkıda bulunmayı ve yerel halkın sağlık hizmetlerine erişimini artırmayı amaçlıyor.

Emenike, 2013-14 sezonunda attığı gollerle Fenerbahçe'nin Süper Lig'de son kez şampiyonluğa ulaşmasında önemli rol oynamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN