Fenerbahçe'yi yıkan isim Galatasaray'a transfer oluyor! Ziyech devreye girecek...

Fenerbahçe'yi yıkan isim Galatasaray'a transfer oluyor! Ziyech devreye girecek...

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedefleyen Galatasaray, Fenerbahçe'yi deviren isme kancayı taktı. Aslan'ın yıldız ismi Ziyech'in de bu transfer için aracı olacağı iddia edildi.

Pazar akşamı evinde ağırlayacağı ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasıyla transfer operasyonuna başladı. Aslan, Fenerbahçe'yi deviren golcü ismi kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Aslan'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in de sarı-kırmızılı ekibe aracı olacağı öne sürüldü.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacak iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Galatasaray, takviye operasyonuna başladı. Arjantinli süper yıldızı Icardi ile forma rekabetine girebilecek kaliteli bir golcüyü kadrosuna katmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü Fenerbahçe'yi deviren isme dikti.

A Spor'un haberine göre; Yeni sezond ahayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Yunanistan ekibi Olimpiakos forması giyen Ayoub El Kaabi'yi kadrosuna katmak istiyor.

Aslan'ın Faslı golcü ile temas kurduğu iddia edildi. Sarı-kırmızılı ekibin yöneticilerinin golcü oyuncu ile iletişime geçtiği öne sürüldü. Sarı-kırmızılı ekibin patronu Okan Buruk'un Faslı golcünün transferinde ısrarcı olduğu ileri sürüldü.Ayoub El Kaabi, hem ligde hemde Avrupa'da zirvede - Sözleşmesi haziranda bitiyor | Transfermarkt

Aslan, sözleşmesi haziran ayında bitecek olan El Kaabi için bonservis ücreti ödemeyecek. Faslı golcünün sarı-kırmızılı ekibe transfer olması için Hakim Ziyech'in de devreye gireceği iddia edildi.

Bu sezon Yunan ekibinin forması altında 47 karşılaşmada görev alan 30 yaşındaki yıldız golcü, takımına 32 gol 2 asistlik katkı sundu. Faslı golcü UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe'ye karşı bir asiste imza atarken ikinci karşılaşmada da penaltı atışlarında kullandığı atışı gole çevirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN