Fener’in kaderi kampta çizilecek

Fener’in kaderi kampta çizilecek

Yeni sezon hazırlıklarına 13 Haziran’da başlayacak Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus, kadro planlamasını kampta şekillendirecek. Portekizli teknik adam, tüm oyuncuların idman performansını görmek isterken teknik ekibinin raporları ışığında yönetimden takviye talep edecek.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına 13 Haziran’da başlamayı planlarken teknik direktör Jorge Jesus, programını netleştirdi. İmza töreninde Başkan Ali Koç’un “Hocamız mevcut kadrodan 13-14 futbolcunun kalmasını istedi” açıklamasını yaparken kadrodaki diğer isimlerin kaderini kamp programı belirleyecek. Portekizli çalıştırıcı, kamp sürecinde tüm oyuncuları sahada görmek istiyor. Antrenman performanslarına göre takımda kimlerin kalacağına karar vermeye hazırlanan Jorge Jesus, sistemine uygun olmayan oyuncuların biletini kesecek ve yönetimden transfer talep edecek. Teknik direktör Jorge Jesus, kadro dışı bırakılan Mesut Özil, Ozan Tufan’ın yanı sıra sistemine uygun olmayacağını düşündüğü Tisserand, Max Meyer ve Lemos’u kadroda istemiyor. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak farklı takımlarda görev alan Mbwana Samatta ve Caulker’ın ise kampa dahil edilerek son kararın burada verilmesi söz konusu. Öte yandan geride bıraktığımız sezonda gösterdikleri performansla göz dolduran isimlere de teklifler gelmeye devam ediyor. Jorge Jesus’un kesinlikle elde tutulmalı dediği isimlerden Kim Min-Jae ve Diego Rossi’ye astronomik teklifler gelmesi durumunda satışlarına onay verilecek. Diego Rossi için 10 milyon euroyu aşan tekliflerin gelmesinin ardından Jorge Jesus’un kulübün çıkarına uyacak teklif olması durumunda Rossi’nin satışına onay vereceği öğrenildi. Min-Jae için de Tottenham ve Napoli’nin 23 milyon euroluk teklifleri bulunurken Portekizli teknik adam, söz konusu satışların olması halinde alınacak alternatif isimlerin listesini de yönetime iletti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN