Fernando Santos ile Samet Aybaba arasında kriz senaryosu! 'İstifa edip çekip gidebilir'

Fernando Santos ile Samet Aybaba arasında kriz senaryosu! 'İstifa edip çekip gidebilir'

Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü 3-0 yendiği karşılaşmanın ardından BTV kanalında çok önemli değerlendirmelerde bulunan Ümit Özat, Fernando Santos ile Samet Aybaba arasında çıkabilecek transfer krizinin perde arkasını araladı...

Süper Lig'in 20. haftasında Fatih Karagümrük'ü Tüpraş Stadı'nda 3-0 yenen Beşiktaş'ta Fernando Santos rüzgarı esiyor... Slaven Bilic'ten sonra takımın başında çıktığı ilk maçı kazanan 2. yabancı teknik adam olan Santos'un Hasan Arat'a transfer listesi verdiği ortaya çıkarken, bu listeye Samet Aybaba'nın vereceği tepki merak konusu olmuş durumda.

Beşiktaş-Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından BTV kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Ümit Özat, Fernando Santos ile Samet Aybaba arasında doğabilecek krizin perde arkasını aradı.

İşte eski Fenerbahçe kaptanının değerlendirmeleri...

Ümit Özat: Beşiktaş'ta önümüzdeki sezon kalmak için yüzde yüzünü veriyor. Fernando Santos Şenol Güneş'ten de Burak Yılmaz'dan da, Rıza Çalımbay'dan da kariyerli bir hoca.

Ümit Özat: Beşiktaş'ın devre arasında göndermek istediği oyuncular var ben Fernando Santos'un yerinde olsam bir kere Afrika Kupası'na giden oyunculara gelme derim.

aw119355-06.jpg

Ümit Özat: Şenol Güneş Demir Ege'yi Brugge deplasmanında oynattı 8 yiyeceği maç 1-1 berabere bitti sonra çocuğu kesti. Rıza Çalımbay Demir Ege'yi Lugano maçında oynattı sonra o gençlerin hepsini kesti. Bu kadroya takviye olmazsa bu takım yine ilk 2'ye giremez.

Ümit Özat: Fernando Santos; Şenol Güneş'ten, Rıza Çalımbay'dan ve Valerien Ismael'den daha iyi bir hoca. Fernando Santos iyi bir aşçı yönetim ne malzeme verecek ona bakmak lazım.

Evren Turhan: Semih Kılıçsoy gerçekten çok yetenekli bir futbolcu o da Arda Güler gibi Real Madrid'e gidebilir, Avrupa'da iyi bir takıma gidebilir.

Ümit Özat: Fernando Santos transfer için bir liste verecek futboldan sorumlu kişi de Samet Aybaba! Nasıl olacak bu iş? Samet Aybaba Beşiktaş'ta vasıfsız kaldığını anladığı al çekip gidebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN