FIFA'dan Fas-Portekiz maçına skandal hakem ataması! Futbolseverleri şaşırtan karar

FIFA'dan Fas-Portekiz maçına skandal hakem ataması! Futbolseverleri şaşırtan karar

İsviçre'yi eleyen Portekiz ile İspanya'yı penaltı atışları sonucunda eleyerek 2022 Dünya Kupası'nın en büyük sürprizine imza atan Fas, yarın akşam yarı finale yükselmek için kozlarını paylaşacak. Ronaldo'nun ilk 11'de başlaması beklenen karşılaşmaya yapılan skandal hakem ataması futbolseverleri şoke etti.

Katar'da düzenlenen ve dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği 2022 Dünya Kupası'nda artık son aşamalara geçildi.

Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Almanya ve Belçika gruplardan çıkamayarak tarihi bir başarısızlığa imza atarken seri penaltı atışlarında İspanya Fas'a, Brezilya ise Hırvatistan'a elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

37 yaşındaki dünya yıldızı Cristiano Ronaldo liderliğindeki Portekiz, yarın akşam turnuvanın sürpriz takımı Fas ile karşılaşacak. Turu kazanan takım yarı finale çıkma başarısı gösterirken elenen takım ise turnuvaya veda edecek.

SKANDAL HAKEM ATAMASI

Portekiz'in favori olarak gösterildiği karşılaşmada yaşanan skandal hakem ataması Portekizli futbolseverlerin tepkisini topladı. Karşılaşmaya Arjantinli hakem Facundo Tello'nun atanması futbolseverleri şaşkınlığa uğrattı.

World Cup referee Facundo Tello dishes out 10 red cards in Argentina's Champions Trophy final | World News | Sky News

PORTEKİZ'İN MAÇINA ARJANTİNLİ HAKEM

Arjantinli yıldız Messi ile kıyasıya rekabet halinde olan 37 yaşındaki golcü futbolcu Ronaldo'nun ilk 11'de başlaması beklenen maçta Arjantinli Facundo Tello'nun atanması Portekizli futbolseverlerin tepkisini topladı.

Dünya Kupası'nda Portekiz-Arjantin finali izlemeyi hayal edenler, çeyrek final turunda oynanacak Fas-Portekiz maçına Arjantinli hakem atamasına oldukça şaşırdı. Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'yi milli takım formalarıyla son kez dev bir turnuvada karşı karşıya görmek isteyen futbolseverler, bu atamayı hoş karşılamadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN