Spor medyasını üzen haber: Fikret Engin hayatını kaybetti

Spor medyasını üzen haber: Fikret Engin hayatını kaybetti

Uzun yıllar futbol maçları anlattıktan sonra TV8 ekranlarında Murat Özarı ile birlikte 'Bay Tahmin' programını sunan Fikret Engin, şeker komasına girerek kaldırıldığı hastanede 48 yaşında hayatını kaybetti.

Çeşitli televizyon kanallarında maç spikerliği yapan Fikret Engin'in yaşamını yitirdiği öğrenildi. Spor medyasının sevilen ismi, şeker komasına girmesi nedeniyle 25 Mayıs 2021 Salı günü hastaneye kaldırılmıştı ve tedavisi yoğun bakımda devam ediyordu.

Haberin yayılmasının ardından spor basını emekçileri ve sevenleri taziye dileklerinde bulundu.

SPOR BAKANI'NDAN VE TFF'DEN BAŞSAĞLIĞI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hayatını kaybeden spor spikeri Fikret Engin için taziye dileklerinde bulundu.

Bakan Kasapoğlu, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizin değerli spor spikerlerinden Fikret Engin'in vefat haberini büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri başta olmak üzere tüm spor medyasına başsağlığı diliyorum."

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren spor spikeri Fikret Engin için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "Spor spikeri Fikret Engin'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Fikret Engin'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Türk spor basınına başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

MURAT ÖZARI DUA İSTEMİŞTİ

Spor yorumcusu Gökhan Dinç, "Fikret Engin kardeşimizi kaybettik. Ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadeleriyle ünlü spikerin vefat ettiğini duyurdu.

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı da Fikret Engin'in ölüm haberi sonrası, "Mekanın cennet olsun" notuyla bir paylaşım yaptı.

Engin'in yıllarca birlikte program yaptığı Murat Özarı, dün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Canım kardeşim, kader arkadaşım yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor... Dualarınızı eksik etmeyin... Allah yardımcın olsun Fikretim..." sözlerine yer vermişti.

48 yaşındaki Fikret Engin, TV8 kanalının sevilen programı 'Bay Tahmin'de Murat Özarı ile birlikte ekranlara geliyordu.

maxresdefault-001.jpg
Fikret Engin ve Murat Özarı

FİKRET ENGİN KİMDİR?

1973 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Fikret Engin aslen Bursalıdır. Gençliğinde Bursa'da dayısına ait bir kumaşçı dükkanında çalıştı. O dönemde Bursa AS TV yöneticileri tarafından keşfedilen Fikret Engin; Süper FM, Star TV ve ATV gibi kuruluşlarda çalıştı.

FİKRET ENGİN'İN HASTALIĞI NEYDİ?

Fikret Engin'in 25 Mayıs 2021 Salı günü şeker komasına girerek hastaneye kaldırıldığı ve gece saatlerinde hayatını kaybettiği bilgisi edinildi. Spor medyasının sevilen ismi şeker hastasıydı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN