Fikret Orman canlı yayında sinirden deliye döndü! 'Ona ne kadar emeğim varsa haram zıkkım olsun'

Fikret Orman canlı yayında sinirden deliye döndü! 'Ona ne kadar emeğim varsa haram zıkkım olsun'

Hafta sonu yeni başkanını seçecek Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekibin eski başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye sert sözlerle yüklendi. Başkan Çebi'nin Orman'a vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Hafta sonu yeni başkanını seçecek Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi 5. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Belçika ekibi Club Brugge karşısında sahadan 5-0 yenilgi ile ayrılan siyah-beyazlı ekipte eski başkan Fikret Orman, Başkan Ahmet Nur Çebi'ye sert sözlerle yüklendi.

2012-2019 yılları arasında Beşiktaş'ta başkanlık yaparak siyah-beyazlı ekibi Süper Lig'de üst üste iki kez şampiyonluğa ulaştıran, 24 Eylül 2019'da ise Beşiktaş'ta başkanlık görevinden ayrılan ve o günden bu yana gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Fikret Orman, Sports Digitale ekranlarına konuk olarak kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Orman, siyaah-beyazlı ekibin mevcut başkanı Ahmet Nur Çebi'ye sert sözlerle yüklendi.

Orman'ın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. Orman'ın açıklamaları sonrasında gözler Ahmet Nur Çebi'ye çevrildi. Başkan Çebi'nin Orman'a vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

"EMEKLERİM HARAM ZIKKIM OLSUN"

Ahmet Nur Çebi'nin "Aramızda 1-2 özel mesele var onları açıklamak istemiyorum. Bazı yerlerde haddini aşmıştır. Onunla Beşiktaş başkanlığım bittikten sonra özel bir hesaplaşma durumum var." sözlerine yanıt veren Orman, şunları söyledi:

"Hayırdır, mafyalığa mı soyunmuş! Ne yaptıracak beni vurdurtacak mı! Benim ne mezarıma ne mezarına! Hiçbir şekilde onunla bir araya gelmem, aynı ortamda bulunmam bile söz konusu değil. Benim onunla konuşacağım yer Sırat Köprüsü'nde, Allah'a hesap verilirken!

Taraftara diyor ki, sosyal medyada benimle ilgili konuşanları ömür boyu takip edeceğim diyor, tehdit ediyor, bana yaptığı gibi. Hesaplaşacağız diyor, ne yapacaksın, beni vuracak mısın, vurduracak mısın? Ne yapacaksın? Görüşecekmiş, senin çapın benimle görüşmeye yeter mi? Hayatı iftira üzerine, verdiği tüm örnekler benimle ilgili!

Bundan sonra kendi işine gücüne bakın. Benim ona bir milyon tane emeğim varsa hepsi haram zıkkım olsun"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN