Fırtına Bjelica ile esiyor

Fırtına Bjelica ile esiyor

Süper Lig’de Giresunspor’u 4-2 ile geçen Trabzonspor, teknik direktör Nenad Bjelica önderliğinde kötü gidişatı durdurmayı başardı. Hırvat çalıştırıcı ile etkisiz bir başlangıç yapan Fırtına, son 2 maçını kazanırken son 4 karşılaşmanın 3’ünden galip gelerek 9 puan topladı.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda Bitexen Giresunspor’u 4-2 yenen Trabzonspor, Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile iyi sonuçlar almaya başladı. Bordo-Mavili takımı geçen sezon şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Abdullah Avcı’nın son maçlarıyla başlayan, Orhan Ak ve İhsan Derelioğlu ile devam eden kötü gidişat, Hırvat teknik adam yönetiminde son 4 karşılaşmanın 3’ünde alınan galibiyetle durdu. Ligin 23. haftasında deplasmanda Galatasaray’a, bir sonraki hafta ise konuk ettiği Hangi Kredi Ümraniyespor’a 2-1’lik sonuçla mağlup olan Karadeniz ekibinde teknik direktör Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı.

Avcı’nın ardından göreve getirilen yardımcı antrenör Orhan Ak ile 2 maçta 1 galibiyet, 1 yenilgi yaşayan, kupada da MKE Ankaragücü’ne mağlup olarak elenen Karadeniz ekibi, daha sonra geçici olarak takımın başına gelen futbolcu izleme komitesi direktörü İhsan Derelioğlu ile de 2 maçta 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

Teknik direktör Nenad Bjelica ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Karadeniz ekibi, Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile ilk etapta kötü sonuçlarını sürdürdü. Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor deplasmanından 4-1, Arabam.com Konyaspor deplasmanından 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı. MKE Ankaragücü karşısında sahasında aldığı 2-0’lık sonuçla Hırvat çalıştırıcı döneminde ilk galibiyetini elde eden Bordo-Mavililer, Fenerbahçe karşısında İstanbul’dan 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Karadeniz ekibi, daha sonra toparlanarak VavaCars Fatih Karagümrük’ü sahasında 4-1, deplasmanda Bitexen Giresunspor’u 4-2 yendi. Trabzonspor böylece son 2 maçını kazanırken son 4 karşılaşmanın 3’ünde galip gelerek 9 puan çıkardı.

Trabzonspor, Bjelica yönetiminde hafta sonu sahasında Corendon Alanyaspor’u mağlup etmesi halinde bu sezon ilki gerçekleştirecek.Son 2 maçından galibiyetle ayrılan Bordo-Mavililer, Akdeniz temsilcisi karşısında kazanması durumunda bu sezon ilk kez art arda 3 galibiyete imza atacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN