Fırtına Siopis’e veda etti

Fırtına Siopis’e veda etti

Trabzonspor’un bir süredir takımda veda etmek isteyen ön libero oyuncusu Manolis Siopis ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Yunan oyuncu, Trabzonspor'dan ayrılmak için 242 bin 500 euro fesih tazminatı öderken, menajerinin kulüpten alacakları da fesih bedelinden düşüldü.

Trabzonspor’da 2 sezondur forma giyen ve geçtiğimiz haftalarda takımdan ayrılma istediğini ileten Manolis Siopis’in sözleşmesi karşılıklı feshedildi. Yunan oyuncunun ayrılığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklandı. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiği belirtildi.

siopis1.jpg

Trabzonspor ile oyuncu arasında yapılan anlaşmaya göre, Siopis ayrılık bedeli olarak Bordo-Mavili kulübe 242 bin 500 euro fesih tazminatı ödeyecek. Anlaşmaya göre, Siopis'in menajeri de sözleşme feshi nedeniyle kulüpten alacağı olan 257 bin 500 euroluk tutardan feragat edecek. Bu durumda Bordo-Mavili kulüp, Siopis'le yaşanan ayrılıktan toplam 500 bin euro elde etmiş oldu.

siopis2.jpg

Ayrıca, anlaşmaya göre Siopis, 2023 yılı sonuna kadar Yunanistan Süper Ligi, Suudi Arabistan veya Birleşik Arap Emirlikleri Ligleri ile İngiltere Premier Ligi'nden herhangi bir kulübe transfer olursa 700 bin euro, Türkiye'de bir Süper Lig kulübüne transfer olursa Trabzonspor'a 2 milyon euro ödeme yapacak.

siopis3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN