Fransa-Arnavutluk maçında peşe peşe skandal: Andorra marşı çaldılar, Ermenistan'dan özür dilediler

Fransa-Arnavutluk maçında peşe peşe skandal: Andorra marşı çaldılar, Ermenistan'dan özür dilediler

Fransa ile Arnavutluk arasında oynanan EURO 2020 eleme maçı öncesinde peş peşe skandal yaşandı. Konuk ekip Arnavutluk'un marşı yerine Andorra'nın marşı çalındı. Hatalarını fark eden görevliler bu kez özür bekleyen Arnavutluk ekibinden değil Ermenistan'dan özür diledi.

Fransa ile Arnavutluk arasında oynanan EURO 2020 eleme maçı öncesinde peş peşe skandal yaşandı.

A Milli Takım'la aynı grupta yer alan iki takımın müsabakası öncesinde konuk ekip Arnavutluk'un marşı yerine aynı saatlerde Vodafone Park'ta Türkiye'yle maç yapan Andorra'nın marşı çalındı.

Kendi marşının çalınmadığını gören Arnavutluk futbolcuları ve teknik ekibi büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yanlış marşın hemen ardından Fransa Milli Marşı La Marseillaise çalındı.

Kendi marşlarını dinlemeden maça başlamayı reddeden Arnavutluk futbolcularından özür dileyen stadyum anonsçusu bu kez bir hata daha yaptı. Stadyum anonsçusu, Arnavutluk'tan değil Ermenistan halkından özür diledi.

Arnavutluk marşının çalınmasının ardından müsabaka başlayabildi. Fransa ile Arnavutluk, EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda Türkiye, İzlanda, Andorra ve Moldova'yla yarışıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN