Furkan Korkmaz’dan tartışma yaratacak yanıt: NBA tarihinin en iyi oyuncusu Doncic

Furkan Korkmaz’dan tartışma yaratacak yanıt: NBA tarihinin en iyi oyuncusu Doncic

NBA takımlarından Philadelphia 76ers’in milli basketbolcusu Furkan Korkmaz, yeni verdiği bir röportajda basketbol otoritelerini sarsacak bir cevaba imza attı. Yıldız isme lig tarihinin en iyi oyuncusu sorulduğunda, ‘Luka Doncic’ yanıtını verdi.

Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) yer alan Philadelphia 76ers’in başarılı oyuncusu Furkan Korkmaz, bir YouTube kanalına tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

NBA tarihinin gelmiş geçmiş ilk beş oyuncusunu sayması istendiğinde, Luka Doncic’le başlayan milli oyuncu, “Enteresan bir cevap ama Luka Doncic, Michael Jordan, Lebron James, Kobe Bryant, Kerim Abdül Cabbar” ifadelerini kullandı.

‘FORMSUZLUĞUM BENİ ENDİŞELENDİRMİYOR’

Turkish Channel USA’ya bu sezonki formunu değerlendiren Korkmaz, “Sezon zor geçiyor. Genel anlamda inişli çıkışlı kariyerim var ama bu yıl özellikle başka bir sınav veriyorum ama daha önce buralarda çok bulundum, tecrübe ettim. Bu sebeple çok endişelenmiyorum. Burada çıkıp 15-20 sayı attıktan sonra bütün bu konuşulanlar unutuluyor” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN