Galatasaray 22 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Belhanda aracı olacak...

Galatasaray 22 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Belhanda aracı olacak...

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Devler Ligi için iddialı bir takım oluşturmayı hedefliyor. Aslan, bu hedef doğrultusunda 22 milyon euroluk genç yıldıza kancayı taktı.

Trendyol Süper Lig'in lideri Galatasaray, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılı ekip, 22 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'deki 24. zaferine ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takım, sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, bu pozisyona takviye yapma kararı aldı.

Son dönemde yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray, yeni orta sahasını Belçika'da buldu. Aslan, 22 milyon euroluk genç yıldızın transferi için çalışmalara başladı.

A Spor'un haberine göre; Aslan, Belçika ekibi Genk formasını terleten 19 yaşındaki Bilal El Khannouss'u gündemine aldı. Alman ekipleri Leipzig, Bayer Leverkusen ve Borussia Dortmund'un da Faslı orta saha oyuncusu ile ilgilendiği öne sürüldü.

Bilal El Khannouss - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan orta saha oyuncusu, bu sezon Genk forması altında 40 karşılaşmada görev alırken takımına 3 gol 7 asistlik katkı sundu.

Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızı Belhanda'nın Faslı yıldızın Galatasaray'a transfer olması konusunda sarı-kırmızılı ekibe yardımcı olmaya çalışacağı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN