Galatasaray Beşiktaş'ın yıldızına göz koydu! Erden Timur resmen hareke geçti! Beşiktaşlılar çok kızacak! Yer yerinden oynayacak!

Galatasaray Beşiktaş'ın yıldızına göz koydu! Erden Timur resmen hareke geçti! Beşiktaşlılar çok kızacak! Yer yerinden oynayacak!

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Beşiktaş'ın da istediği yıldız isme kancayı taktı. Cimbom, tarihi transfer çalımı için çalışmalara başladı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan Sarı-Kırmızılı takım, Beşiktaş'ın da istediği yıldız ismi kadrosuna katmak istiyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en az son 8 hedefleyen Galatasaray, Trendyol Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda da şampiyonluğu hedefliyor. Özellikle orta sahaya takviye yapmayı planlayan ekip kadro kalitesini yükseltmeyi hedeflerken piyasa değeri 25 milyon euro olan yıldız ismi kadrosuna katacak.

BEŞİKTAŞ'TA ÇOK İSTEDİ

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat'ın da çok istediği deneyimli orta saha, iki kulübün iyi ilişkileri sayesinde transfer kolaylığıyla Beşiktaş'a katılma oranını arttırmıştı.

Galatasaray'ın devreye girmesiyle fiyatta artışa gitme ihtimali bulunan Arabistan takımı da oyuncunun isteklerine ve takımın çıkarlarına göre karar verme kararı aldı. Yaz transfer döneminin sonunda orta sahaya yaptığı Tanguy Ndombele hamlesinden istediği verimi alamayan Galatasaray, Torrieria'nın yanında Seko Fofana ismini transfer etmek istiyor.

fofana.jpg

Al Nassr, yaz transfer döneminde 25 milyon Euro vererek Lens'tan kadrosuna kattığı 28 yaşındaki orta sahaya şu ana kadar beklenen şansı vermedi. Ligde 10 maça çıkan Seko Fofana, toplam 525 dakika süre alabildi. AFC Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 maça çıkan Fofana, 95 dakika sahada kalabildi.

fofana1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN