Galatasaray bombayı patlatıyor! Taraftar meşaleleri yaktı süper yıldızı bekliyor: Icardi'nin ardından bir Arjantinli yıldız daha

Galatasaray bombayı patlatıyor! Taraftar meşaleleri yaktı süper yıldızı bekliyor: Icardi'nin ardından bir Arjantinli yıldız daha

Süper Lig'de şampiyonluğa yürüyen Galatasaray, Kaan Ayhan transferinin ardından gözünü dünya yıldızına dikti. 2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen Galatasaray'ın dünya yıldızıyla temaslara başladığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda konuk olduğu Giresunspor'u 0-4 ile geçen Galatasaray, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli geride bırakarak Süper Lig'de üst üste 10. galibiyetini aldı. Son 10 karşılaşmadan 30 puan çıkartan sarı-kırmızılı ekip yarın akşam evinde Ümraniyespor'u ağırlayacak. Son olarak Kaan Ayhan'ı kadrosuna katan Galatasaray, yaz transfer sezonunda büyük oynamaya hazırlanıyor.

2018-2019 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Galatasaray, bu sezon sonunda şampiyonluk hasretini dindirmek istiyor. Süper Lig'deki son 10 maçının tamamını kazanan sarı-kırmızılı ekipte transfer hareketliliği sürüyor.

CİMBOM GÖZÜNÜ DÜNYA YILDIZINA DİKTİ

Son olarak Kaan Ayhan'ı kadrosuna katan Galatasaray, sezon sonunda büyük oynamaya hazırlanıyor. Yaz transfer döneminde Icardi, Mertens, Torreira ve Dubois gibi yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, gözünü Arjantinli dünya yıldızı Di Maria'ya dikti.

Report: Angel Di Maria could leave Juventus, go back to Argentina in January - Black & White & Read All Over

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Di Maria için ön çalışmalara başladı.

Haberde Juventus'ta yaşanan sıkıntılı dönem sonrasında Di Maria'nın "En kötü zamanda Juve'ye geçtim" dediği iddia edildi. Di Maria'nın, vatandaşı Icardi'ye şimdiden Galatasaray'la ilgili sorular sorduğu öne sürüldü. Bu sezon Juventus formasıyla 15 maça çıkan Di Maria takımına 3 gol 5 asistlik katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN