Galatasaray eski yıldızını geri getiriyor! 35 yaşındaki milli yıldız imzayı atıyor...

Galatasaray eski yıldızını geri getiriyor! 35 yaşındaki milli yıldız imzayı atıyor...

Ara transfer döneminin hareketli takımlarından biri olan Galatasaray, eski yıldızını kadrosuna katmak çalışmalara başladı. 35 yaşındaki milli yıldız sarı-kırmızılı ekibe imza atmak için gün sayıyor.

Ara transfer döneminde Sacha Boey ve Bakambu ile yollarını ayıran Galatasaray, Serge Aurier ve Carlos Vinícius'un ardından bir yıldızı daha kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Süper Lig'in son şampiyonu olan sarı-kırmızılı ekip, milli yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, savunma hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Aslan, 35 yaşındaki milli yıldızın transferi için çalışmalara başladı.

A Spor'un haberine göre; Bu sezon Fenerbahçe ile nefes kesen bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, İspanyol savunma oyuncusu Angelino ile yaşadığı ayrılık sonrasında sol bek pozisyonuna takviye yapma kararı aldı.

Sarı-kırmızılı ekibin, 1. Lig takımlarından Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin'i gündemine aldığı öne sürüldü. Aslan'ın tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katma kararı aldığı iddia edildi. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Başakşehir'den ayrılarak Eyüpspor'a imza atan tecrübeli savunma oyuncusu bu sezon 19 maçta görev alırken 5 gol 6 asiste imza attı.

35 yaşındaki sol bekin Galatasaray'a geri dönmeye hazır olduğu iddia edildi. 2009-2010 sezonunda da sarı-kırmızılı formayı terleten savunma oyuncusu, Galatasaray'da 30 karşılaşmada görev alırken 3 gol 5 asiste imza atmıştı.

Transferin kısa süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

Galatasaray, Caner Erkin'i transfer ediyor"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN