Galatasaray köşeyi dönecek! Icardi öyle bir takıma gidiyor ki... Aslan adeta para basacak: Değerine değer kattı

Galatasaray köşeyi dönecek! Icardi öyle bir takıma gidiyor ki... Aslan adeta para basacak: Değerine değer kattı

Galatasaray'da attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Icardi, değerine değer kattı. Süper golcünün yeniden Milli Takım'a davet edilmesi bekleniyor. Icardi, Galataaray'da gösterdiği performansla Avrupa basınının gündemine oturdu.

Geçen sezondan bu yana Galatasaray forması altında gösterdiği performansla sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde adeta taht kuran Arjantinli golcü Mauro Icardi, değerine değer kattı. Golcü futbolcu, Galatasaray forması altında gösterdiği performansla Avrupa basının gündemine oturdu.

Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana attığı gollerle adeta efsaneleşen Icardı, Antalyaspor karşılaşmasında bir gol bir asiste imza atarak 2007-2008 sezonundan bu yana Süper Lig tarihinde 30 gole en hızlı ulaşan oyuncu oldu.

Geçen yaz Fransız devi PSG'den kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan, geride bıraktığımız yaz transfer döneminde ise bonservisiyle sarı-kırmızılı ekibe katılan golcü futbolcu, sarı-kırmızılı forma altında attığı gollerle herkesi kendisine hayran bıraktı.

ICARDİ'YE MİLLİ TAKIM KAPISI AÇILIYOR

Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan yıldız futbolcu, Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa basınının gündemine oturdu. Akşam'da yer alan habere göre; İspanya, İngiltere ve Arjantin basınında Icardi'ye geniş yer verildi.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'i şampiyonluğa ulaştıran teknik adam olarak tarihe geçen Lionel Scaloni'nin, Icardi'yi kadroya dahil edebileceği ileri sürüldü. Yıldız golcü bugüne dek ülkesinin formasını 8 maçta terletirken 1 gol kaydetti.

Arjantinli golcünün bu performansını devam ettirmesi halinde Galatasaray'ın Icardi'yi rekor bir bonservis bedeliyle satması bekleniyor.

İşte Galatasaray forması altında gösterdiği performansla adeta efsaneleşen golcü futbolcu hakkında Avrupa basınında öne çıkanlar:

Tntsports: "Icardi milli takım kapısını aralıyor. Scaloni için Lautaro, Alvarez, N. Gonzalez, Messi gibi oyuncular var. Ama Icardi 40 maçta 35 gol 10 asist yaptı. Şaşırtıcı gol oranına sahip. Inter'deki seviyesine dönüyor."

Ole: "Icardi'nin koku alma duyusu çok açık. O bir avcı."

AS: "Old Trafford'dan sonra Antalya'da da yıldız oldu. Dişlerini keskin tuttu ve etkisini gösterdi. Scaloni'nin dikkatini çekiyor. Milli takım zor gözükse de bu seviyeyi hep koruyacak bir aday"

Lt10: "Icardi pes etmiyor. Yine bir maça damgasını vurdu. Galatasaray'ı zirveye taşıdı."

C5n: "Rosariolu'nun muhteşem golü. Bir de asist yaptı. 30 gole en hızlı ulaşan oyuncu olarak rekor kırdı. Muhteşem şeyler yapıyor"

Icardi'nin Galatasaray forması altında gösterdiği performans ile beraber kısa süre içerisinde Arjantin kadrosuna seçilebileceği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN