Galatasaray llk bombayı patlattı! 37 milyon euroluk orta saha imzayı atıyor...

Galatasaray llk bombayı patlattı! 37 milyon euroluk orta saha imzayı atıyor...

11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan Galatasaray, gözünü 37 milyon euroluk orta saha oyuncusuna dikti.

Trendyol Süper Lig'in 14. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Pendikspor'u 0-2 ile geçerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Orta sahasını güçlendirmeyi amaçlayan sarı-kırmızılı takım, 37 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezonun başladığı günden bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde bu pozisyona takviye yapma kararı aldı. Transfer listesini şimdiden hazırlayan sarı-kırmızılı ekip, 37 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Fotomaç'ın İspanyol basınından aktardığı habere göre; Orta sahasına takviye yapma kararı alan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr formasını terleten orta saha oyuncusu Seko Fofana ile sözleşme imzalamayı amaçlıyor.

Ndombele ile devre arasında yollarını ayırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Fransız orta saha oyuncusu ile yollarını ayırdıktan sonra Fofana'yı kadrosuna katmayı hedefliyor.

28 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 25 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Lens ile yollarını ayırarak Suudi Arabistan ekibine imza atmıştı. Fofana bu sezon Arap ekibinde 13 maçta görev alırken 1 gol kaydetti.

Seko Fofana marque son premier but avec Al Nassr (Vidéo)

Güncel piyasa değeri 24 milyon euro olan yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 37 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Fofana bugüne dek futbol hayatında toplam 341 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 48 gol 32 asiste imza attı. Sarı-kırmızılı ekibin 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için kısa süre içerisinde resmi girişimlere başlaması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı ekibin Fildişi Sahilli golcüsü Wilfried Zaha'nın bu transferde sarı-kırmızılı ekibe aracı olacağı ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN