Galatasaray yeni orta sahasını İngiltere'de buldu! Aslan'a 17 milyon euroluk orta saha!

Galatasaray yeni orta sahasını İngiltere'de buldu! Aslan'a 17 milyon euroluk orta saha!

Yaz transfer sezonu için çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti. Aslan, 17 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen Galatasaray, yaz transfer sezonu için çalışmalara şimdiden başladı. Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Aslan, 17 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'de oynadığı son 10 maçın tamamından zaferle ayrılan Galatasaray, bu sezon 24. şampiyonluğunu kazanmayı hedefliyor. Okan Buruk ile ikinci Süper Lig şampiyonluğunu kazanmayı amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da gelecek sezonun transfer planlaması için harekete geçti.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi kesinleşen sarı-kırmızılı ekip, Devler Ligi'nde gruptan çıkmayı kafaya koydu. Aslan, bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı.

Yaz transfer döneminde orta sahasını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, A Spor'un haberine göre; Leicester City forması giyen Wilfred Ndidi'yi gündemine aldı. Sarı-kırmızılı yönetimin 27 yaşındaki Nijeryalı yıldız ile sezon sonunda sözleşme imzalamayı hedeflediği öne sürüldü.

Wilfred Ndidi - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu, bu sezon İngiliz ekibinde 27 karşılaşmada görev alırken 4 gol 6 asiste imza attı. Nijeryalı orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 17,78 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN