Galatasaray yılın transfer bombasını patlatıyor! Alsan'a 53 milyon euroluk dünya yıldızı: 170 gol 97 asist...

Galatasaray yılın transfer bombasını patlatıyor! Alsan'a 53 milyon euroluk dünya yıldızı: 170 gol 97 asist...

Ara transfer döneminde taraftarlarını heyecanlandıracak bir transfer yapmayı hedefleyen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 53 milyon euroluk dünya yıldızının transferi için kolları sıvadı.

Bu akşam deplasmanda Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor'un konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Boey ve Bakambu ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, bombayı patlatıyor. Aslan, 53 milyon euroluk süper yıldızın transferi için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Zaha, Ziyech ve Sanchez gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray, 2024 yılının transfer bombasını patlatmak için düğmeye bastı. Aslan gözünü İspanya'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, İspanyol devi Atletico Madrid forması giyen Hollandalı golcü Memphis Depay'ı transfer etmek için çalışmalara başladı.

Aslan'ın İspanyol ekibinden ayrılmak isteyen 29 yaşındaki golcü futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı ileri sürüldü. Madrid ekibinin de Depay ile yolların ayrılması konusunda istekli olduğu iddia edildi.

2025 yılına dev İspanyol deviyle sözleşmesi bulunan Hollandalı golcü, geçen yıl ocak ayında 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Barcelona'dan ayrılarak Madrid ekibine transfer olmuştu. Bu sezon Atletico Madrid forması altında 17 maçta görev alan yıldız golcü, takımına 7 gol 1 asistlik katkı sundu.

Memphis Depay - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan yıldız golcü, bugüne dek toplamda 445 karşılaşmada görev alırken 170 gol 97 asiste imza attı. Hollandalı golcü için bugüne dek toplam 53 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN