Galatasaray yılın transfer bombasını şimdiden patlatıyor! Aslan'a 130 milyon euroluk golcü: 216 gol 108 asist...

Galatasaray yılın transfer bombasını şimdiden patlatıyor! Aslan'a 130 milyon euroluk golcü: 216 gol 108 asist...

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi kesinleşen Galatasaray, 130 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Geçen sezondan bu yana kadrosun yıldız isimleri katarak taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray, yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Aslan, 130 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Süper Lig'de 24. şampiyonluğunu kazanmayı hedefleyen Galatasaray, sezon sonu için transfer operasyonuna şimdiden başladı. Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlaması kesinleşen sarı-kırmızılı ekip, 130 milyon euroluk süper golcüyü kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın Suudi Arabistan basınından derlediği habere göre; Galatasaray, Arap ekibi Al Nassr formasını terleten Senegalli golcü Sadio Mane'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

31 yaşındaki golcü futbolcunun Avrupa'ya dönmek istediği ve bu nedenle sarı-kırmızılı ekibe transfer olabileceği öne sürüldü. Arap ekibinin yıldız golcüyle yollarını ayırmayı planladığı ileri sürüldü. Sezon başında Bayern Münih'ten Suudi kulübüne transfer olan Mane, Ararp ekibinde 33 maçta görev alırken takımına 13 gol 7 asistlik katkı sundu.

Suudi Arabistan'da servet kazanan Sadio Mane futbol kulübü satın aldı | Goal.com Türkçe

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan yıldız golcü bugüne dek toplamda 523 karşılaşmada görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 216 gol 108 asiste imza attı. Senegalli yıldız golcü için bugüne dek toplamda 130 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN