Galatasaray'da 10 milyon euroluk ayrılık! Tarihe geçti: İngiliz ekibine imzayı attı: Ozan Kabak'ın ardından ilk kez...

Galatasaray'da 10 milyon euroluk ayrılık! Tarihe geçti: İngiliz ekibine imzayı attı: Ozan Kabak'ın ardından ilk kez...

Son olarak İtalyan yıldızı Nicolò Zaniolo'nun transferi konusunda Aston Villa ile Morutan'ın transferi konusunda ise Ankaragücü ile anlaşmaya varan Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşandı. Aslan, bu transfer karşılığında kasasına 10 milyon euro koyacak. Aslan'ın yıldızı böylece sarı-kırmızılı ekibin tarihine geçecek.

Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde'nin konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Son olarak Ziyech'i kadrosuna katarak Rumen yetenek Morutan ile vedalaşan Galatasaray, bir yıldız ismiyle daha yollarını ayırdı. Sarı-kırmızılı ekip, bu transfer karşılığında kasasına 10 milyon euro koyacak.

Süper Lig'in ikinci haftasında evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 ile geçerek bu sezon Süper Lig'de ilk galibiyetini elde eden Galatasaray, çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'nin konuğu olacak bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele etmeyi amaçlayan sarı-kırmızılı ekip Nicolò Zaniolo ve Olimpiu Morutan'ın ardından bir yıldız ismiyle daha yollarını ayırdı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech'i kadrosuna katan Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırdı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Galatasaray'ın genç yeteneği Yunus Akgün, İngiliz ekibi Leicester City ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. İngiliz ekibi sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismini zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı. İngiliz ekibinin bu transferde zorunlu satın alma maddesi olarak sarı-kırmızılı ekibe 10 milyon euro ödemeye yapacağı kaydedildi.

Yunus Akgün, yuvadan uçuyor mu? Teklif kabul edildi | Transfermarkt

TARİHE GEÇECEK

Yunus Akgün, 10 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan ayrılması halinde sarı-kırmızılı ekipten en yüksek bonservis bedeliyle ayrılan 3. Türk futbolcu olarak tarihe geçecek. Aslan daha önce Arda Turan'ı 13 milyon euro, Ozan Kabak'ı ise 11 milyon euro karşılığında satmıştı.

Sarı-kırmızılı forma altında 60 maçta görev alan 23 yaşındaki hücum oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda 6 gol 7 asist üretti. Sarı-kırmızılı ekibin ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN