Galatasaray'da 4,2 milyon euroluk ayrılık: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Galatasaray'da 4,2 milyon euroluk ayrılık: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Devler Ligi'nde gruplara kalmak amacıyla iddialı bir takım kurmak için çalışmalar yürüten Galatasaray, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmak istiyor. Aslan, bu doğrultuda yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turunda Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana'nın konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Bir yandan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yürüten sarı-kırmızılı ekip bir yandan da yabancı oyuncu sayısını azaltmak için çalışmalar yürütüyor. Aslan bu doğrultuda yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi ve Kerem Demirbay'ı kadrosuna katan Mathias Ross ve Alexandru Cicaldau'yu kiralık olarak gönderen Mostafa Mohamed'i ise bonservisiyle satan Galatasaray'dan bir yıldızıyla daha yollarını ayırmak üzere.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Aslan, 2021-2022 sezonu yaz transfer döneminde Rumen ekibi Steaua Bükreş’ten 4,2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Rumen orta saha oyuncusu ile yolları ayırmak istiyor.

Geçen sezonu kiralık olarak İtalyan ekibi Pisa'da geçiren orta saha oyuncusu İtalyan ekibinde 36 maçta forma şansı bulurken 6 gol 8 asistlik performans sundu.

Konyaspor'un Galatasaray'ın Rumen orta saha oyuncusu Olimpiu Morutan’ı kadrosuna katmak için düğmeye bastığı öğrenildi. Yeşil-beyazlı ekip, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadroya katmak için tüm şartları zorluyor. Görüşmelerin hızlandığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı forma altında toplam 36 maçta görev alan Rumen orta saha, söz konusu karşılaşmalarda 3 gol 5 asist kaydetti.

Yeşil- beyazlı ekip geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın bir diğer Rumen orta saha oyuncusu Cicaldau'yu da kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Galatasaray'a Morutan piyangosu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN