Galatasaray'da 6 milyon euroluk ayrılık: Yollar resmen ayrılıyor!

Galatasaray'da 6 milyon euroluk ayrılık: Yollar resmen ayrılıyor!

Yeni sezon çalışmalarını tecrübeli teknik adam Okan Buruk yönetiminde sürdüren son şampiyon Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Aslan, yıldız ismiyle vedalaşmak için adeta geri sayıma geçti.

Yeni sezon çalışmalarını tecrübeli teknik adam Okan Buruk yönetiminde sürdüren son şampiyon Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, büyük umutlarla transfer edilen ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan futbolcusuyla yolları ayırma kararı aldı.

Sezonun ilk hazırlık maçında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City takımına 3-4 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, ir yandan Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için takviye çalışmalarını sürdürürken bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Bu doğrultuda Galatasaray, yıldız ismiyle vedalaşmak için geri sayıma geçti.

6 MİLYON EUROLUK AYRILIK

Sarı-kırmızılı ekip, geçen yıl yaz transfer döneminde Avusturya ekibi Rapid Wien'den 6 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı, ancak beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan genç yeteneği Yusuf Demir işle yolları ayırma kararı aldı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, 21 yaşındaki Danimarkalı stoper Mathias Ross ile 19 yaşındaki kanat oyuncusu Yusuf Demir’i, düzenli süre alabilecekleri takımlara kiralık verecek. Yapılacak olan kiralama kontratlarında, bu oyuncuları belirli bir süre oynatma zorunluluğu olacağı öğrenildi.

Son Dakika: Galatasarayda Yusuf Demire İsviçreden talip çıktı Yerli sayılacaktı ama...

Yusuf Demir'e İsviçre ekibi Basel'in talip olduğu öne sürülürken genç yıldızın kısa süre içerisinde takıma veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Geçen sezon 'yabancı' sayıldığı için sarı-kırmızılı formayı sadece 6 maçta terleten Yusuf Demir, söz konusu karşılaşmalarda gol ya da asist yapamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN