Galatasaray'da kırmızı oy pusulası Burak Elmas'ın oldu

Galatasaray'da kırmızı oy pusulası Burak Elmas'ın oldu

Galatasaray Kongresi'nde seçimde kullanılacak oy pusulası için renk seçimi gerçekleştirildi. Kırmızı pusula seçimi sonrası memnuniyeti yüzünden okunan Burak Elmas, ''Ali Sami Yen Bey'in de dediği gibi "Vişneye çalan koyuca tatlı bir KIRMIZI" dedi.

Galatasaray'da yapılan kura çekimi sonrasında üyeler arasında 'uğurlu' olarak kabul edilen kırmızı oy pusulası Burak Elmas'a gitti.

Bu durumdan oldukça memnun olan Elmas, "Seçimde bizi temsil edecek renk az önce belli oldu. Ali Sami Yen Bey'in de dediği gibi "Vişneye çalan koyuca tatlı bir KIRMIZI" ifadesini kullandı.

Metin Öztürk mor, İbrahim Özdemir sarı, Eşref Hamamcıoğlu yeşil, Yiğit Şardan ise gri oy pusulasıyla seçimde yarışacak. Elmas ve Öztürk renk seçimine katılırken, diğer adaylar temsilci gönderdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN