Galatasaray'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor! Sudan ucuza satıldı Süper Lig'e damga vurdu! Türkiye onu konuşuyor...5 gol attı!

Galatasaray'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor! Sudan ucuza satıldı Süper Lig'e damga vurdu! Türkiye onu konuşuyor...5 gol attı!

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın eski yıldızı, Süper Lig'e damga vurdu. Aslan'ın eski yıldızı, bu sezon gösterdiği performans ile sarı-kırmızılı camiada büyük bir pişmanlık yarattı. Aslan, onu sattığı için adeta yas tutuyor.

Trendyol Süper Lig'de 13. hafta heyecanı geride kaldı. Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın eski yıldızı bu sezon Süper Lig'e damga vurdu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız golcüyü sudan ucuza sattığı için adeta yüzyılın pişmanlığını yaşıyor.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde ikinci şampiyonluğuna ulaşmayı amaçlayan Galatasaray'da büyük pişmanlık yaşanıyor. Aslan'ın eski yıldızı, bu sezon attığı gollerle Süper Lig'e damga vurdu. Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızı gol krallığı yarışında zirve mücadelesi veriyor.

2021 yılının yaz transfer döneminde 479 bin euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'dan ayrılarak bonservisiyle Eyüpspor'a imza atan 21 yaşındaki golcü futbolcu Erencan Yardımcı, yaz transfer döneminde kiralık olarak Süper Lig Pendikspor'a imza attı.

Kırmızı-beyazlı forma altında bu sezon 11 maçta görev alarak 5 gol kaydeden golcü futbolcu, performansıyla Türkiye'nin gündemine oturdu. Genç yetenek attığı gollerin tamamını son 6 maçta kaydetti. Yıldız golcü, son olarak dün akşam Başakşehir filelerini havalandırdı.

Golcü futbolcunun bu performansını devam ettirmesi halinde Galatasaray'ın genç yıldızı kadrosuna katmak için hamle yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. 21 yaşındaki yıldız futbolcunun performansını devam ettirmesi halinde A Milli Takım'a seçilebileceği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 650 bin euro olan golcü futbolcu, Galatasaray'da yalnızca bir karşılaşmada forma şansı bulmuştu. Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcüyü transfer etmek için hamle yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Erencan Yardımcı Pendikspor'u sırtlamaya devam ediyor... Galatasaray'ı bin pişman etti! Son 7 maçta 8 golSpor Toto Süper Lig

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN