Galatasaray'dan 'Bir Destek Bir Yuva' projesi

Galatasaray'dan 'Bir Destek Bir Yuva' projesi

Galatasaray, orman yangınları nedeniyle mağdur olan vatandaşlara destek vermek için 'Bir Destek Bir Yuva' projesi başlattı, böylece bir köyün tüm ihtiyaçlarını karşılayacağı açıklandı.

Galatasaray Kulübü, orman yangınlarından etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla 'Bir Destek Bir Yuva' projesi başlattı.

Kulüp'ten yapılan açıklamada, "Nef Vakfı ile İhtiyaç Haritası, orman yangınlarında kısmen ya da tamamen hasar gören evler, sera, çiftlik, ahır gibi üretim alanlarını, okul, sanat merkezi gibi ortak kullanım yerlerini onararak yeniden hayata geçirebilmek, geçim kaynaklarını, hayvanlarını, birikimlerini, kovanlarını, tarım araçlarını ve daha birçoğunu kaybeden vatandaşlarımıza destek olabilmek için 'Bir Destek Bir Yuva' projesini başlattılar.

Birlikteliğin gücüne inandığımız bu zor günlerde Galatasaray Spor Kulübü olarak 'Bir Destek Bir Yuva' projesi kapsamında bir köyün tüm ihtiyaçlarını da biz üstleniyoruz. Hayatı hep beraber yeniden yeşerteceğiz" ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN