Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tarihi transfer çalımı! Kanarya'nın eski yıldızı imzayı atıyor: Aslan, mutlu son için gün sayıyor

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tarihi transfer çalımı! Kanarya'nın eski yıldızı imzayı atıyor: Aslan, mutlu son için gün sayıyor

Sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte yeni sezonun planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Aslan, mutlu son için artık resmen gün sayıyor...

Dün akşam Trendyol Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup ederek galibiyet serisini sürdüren Galatasaray, gelecek sezon için takviye operasyonuna başladı. Sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, yaz transfer sezonu için transfer çalışmalarına başladı. Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu kazanmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe'nin eski yıldızına kancayı taktı.

Sezon sonunda Uruguaylı eldiven Fernando Muslera ile yolları ayırması beklenen Galatasaray, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 5 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den ayrılarak İngiliz ekibi Manchester United'a transfer olan milli eldiven Altay Bayındır'a kancayı taktı.

İNGİLİZ DEVİYLE MASAYA OTURACAK

A Spor'un haberine göre; Aslan, İngiliz devinde yedek kulübesine mahkum olan milli eldiveni kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Muslera'nın sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle kaleci arayışlarına şimdiden başlayan sarı-kırmızılı ekip, İngiliz devinin temsilcileriyle masaya oturacak. Bu sezon İngiliz devinde yalnızca 5 karşılaşmada görev alan milli yıldız 2 karşılaşmada kalesini gole kapattı.

30 Haziran 2027'ye dek İngiliz ekibiyle sözleşmesi bulunan milli yıldızın güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi. İngiliz devinde aradığını bulamayan Altay Bayındır'ın Türkiye'ye dönme konusunda istekli olduğu öne sürüldü.Altay Bayındır - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılan milli eldiven, sarı-lacivertli ekipten ayrıldığı günlerde kendisine yöneltilen "Galatasaray'dan teklif gelse gider misin?" sorusuna "Ben profesyonel futbolcuyum. O anki süreç, zaman. Dediğim gibi Fenerbahçe'nin yeri bende bambaşka. Ancak sonuçta profesyonel oyuncularız. Kendi hayatımıza böyle bakmalıyız." şeklinde yanıt vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN