Galatasaray'dan tarihi transfer hamlesi: 18 sonra ilk kez! Aslan, 20 milyon euroluk bombayı şimdiden patlatıyor...

Galatasaray'dan tarihi transfer hamlesi: 18 sonra ilk kez! Aslan, 20 milyon euroluk bombayı şimdiden patlatıyor...

Gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya şimdiden başlayan Galatasaray, 20 milyon euroluk orta saha oyuncusunu gözüne kestirdi. Aslan, transferde 18 yıl aradan sonra bir ilke imza atmayı hedefliyor.

Trendyol Süper Lig'in lideri Galatasaray, 20 milyon euroluk bombayı patlatmak için şimdiden çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekip, transferde 17 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde ikinci Süper Lig şampiyonluğunu elde etmeye çalışan Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun transfer planlaması konusunda çalışmalara başladı. Aslan, bu doğrultuda 20 milyon euroluk yıldızın transferi için harekete geçti.

A Spor'un haberine göre; Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından beklenen katkıyı alamayan sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde öncelikli olarak orta sahaya transfer yapmayı planlıyor. Sarı-kırmızılı ekip, bu doğrultuda gözünü İtalya'ya dikti.

Sarı-kırmızılı ekibin, geçtiğimiz yaz ve kış transfer döneminde de gündeme gelen Japon orta saha oyuncusu Daichi Kamada'yı bir kez daha gündemine aldığı ileri sürüldü. Okan Buruk'un Japon orta sahanın transferi konusunda ısrarcı olduğu iddia edildi.

Bu sezon İtalya Serie A ekibi Lazio forması altında 26 maçta görev alan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımına 1 gol 1 asistlik katkı sundu. Japon orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu öğrenildi.

18 YIL SONRA İLK KEZ

Sarı-kırmızılı ekip Japon yıldızı kadrosuna katması halinde transferde 18 yıl aradan sonra bir ilke imza atmış olacak.

Aslan, Kamada transferini tamamlaması halinde 2006 yılından sonra kadrosuna ilk kez bir Japon orta saha oyuncusu katmış olacak. Sarı-kırmızılı ekip, son olarak 2006-2007 sezonunda Nagatomo'yu transfer etmiş ve söz konusu sezondan bu yana bir başka Japon orta saha transferi yapmamıştı.

Daichi Kamada - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN