Galatasaray'ı sileni Okan Buruk da sildi! 'Kal' bile demeden transferine onay verdi: Galatasaray'da bir ayrılık daha

Galatasaray'ı sileni Okan Buruk da sildi! 'Kal' bile demeden transferine onay verdi: Galatasaray'da bir ayrılık daha

Galatasaray, umutla transfer ettiği o futbolcuyla yollarını ayırdı. Sarı kırmızılı takımı silen o futbolcuyu Okan Buruk da sildi. Devre arası transfer sezonu bitmeden o isim için "Kal" bile demeden transferine onay verildi. İşte o futbolcu...

BURAK ÖZTOPRAK

Yaz transfer sezonunda sarı kırmızılı formayı giyen yıldız futbolcu takımdan ayrıldı. Galatasaray ile yollarını ayıran futbolcuya Okan Buruk, "Kal" bile demedi. Cimbomlarda devre arası bitmeden bir ayrılık daha gerçekleşti.

İSTENİLEN KATKIYI SAĞLAYAMADI

Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Tete, sarı-kırmızılı takımdaki macerasını noktalıyor. Brezilyalı oyuncu, teknik direktör Okan Buruk'un planlarında yer bulamamasının ardından ülkesinden gelen teklife sıcak bakarak, Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sezon öncesinde Fenerbahçe ile girdiği transfer mücadelesinde zafer kazanarak Tete'yi renklerine bağlamıştı. Ancak beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Tete için Galatasaray serüveni kısa sürdü. Brezilya'nın köklü ekiplerinden Bahia'nın ilgisini çeken Tete, kendisine güvenen ancak istenilen katkıyı sağlayamadığı Galatasaray'dan ayrılmak için izin istedi.

39b20913-big.jpg

BEDAVAYA ALDI PARA KAZANIP GÖNDERİYOR

Tete'nin bu kararı üzerine Okan Buruk ve Galatasaray yönetimi, oyuncunun transferine onay verdi. Galatasaray, Tete'yi bedelsiz olarak kadrosuna katmış olmasına rağmen, Brezilyalı yıldız için Bahia'dan gelecek bonservis teklifinin 8-9 milyon Euro bandında olmasını bekliyor.

Galatasaray forması altında özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a karşı kaydettiği golle dikkat çeken ancak ligde beklenen performansı sergileyemeyen Tete, bu sezon toplamda 29 maçta sahaya çıkarken 2 gol ve 3 asiste imza attı. Ancak bu istatistikler, Galatasaray taraftarlarının ve teknik heyetin beklentilerini karşılamaktan uzak kaldı.

Brezilya'ya dönüş yolunda olan Tete'nin, Bahia ile anlaşması durumunda Galatasaray'ın transfer politikasında önemli bir değişiklik yaşanması ve kadroda yeni bir yapılanmaya gidilmesi bekleniyor. Tete'nin ayrılığı, Galatasaray'ın transfer stratejilerinde yeni bir sayfa açabilirken, sarı-kırmızılı takımın bu boşluğu nasıl dolduracağı merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN