Galatasaray'ın transferdeki yeni hedefi ortaya çıktı!

Galatasaray'ın transferdeki yeni hedefi ortaya çıktı!

Galatasaray'da Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde transfer konusunda büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Yönetim Norveçli yıldızı gözüne kestirdi.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona yaptığı transferlerle damga vuran Galatasaray'ın ara transfer döneminde de hamlelerine devam edeceği konuşuluyor.

Kadrosunu Juan Mata, Icardi, Oliveira, Torreira, Mertens gibi yıldız isimlerle güçlendiren Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk ile yapılan görüşmeler neticesinde ara transferde yeni imzaların atılması planlandığı öğrenildi.

Osame Sahraoui

CİMBOM YENİ YILDIZ ADAYININ PEŞİNDE!

Okan Buruk ve ekibinin önerisi üzerine sarı kırmızılı yönetimin gündemine aldığı son oyuncunun Norveçli Osame Sahraoui olduğu ortaya çıktı.

Norveç Ligi ekiplerinden Valerenga'da forma giyen 21 yaşındaki genç yıldızı kadrosunda görmek isteyen Okan Buruk'un yönetime olumlu yönde bir rapor ulaştırdığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu sezon Norveç ekibiyle tüm kulvarlarda toplamda 27 karşılaşmada süre olan Osame Sahraoui, bu maçlarda 6 gol ve 5 asistlik bir katkıyla oynamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN