Süper Lig’de gol şöleni

Süper Lig’de gol şöleni

Spor Toto Süper Lig’de 10’uncu hafta heyecanı geride kalırken 9 müsabakada 29 kez gol sesi çıktı. Maç fazlası ile Adana Demirspor 21 puanla liderliğini korurken Başakşehir ve Fenerbahçe 1’er maç eksiği ve 20 puanla takibini sürdürdü. Haftanın açılışı Akdeniz Derbisi’ne sahne oldu. Corendon Alanyaspor, Fraport TAV Antalyaspor’u gol düellosu tadında geçen maçta 3-2 mağlup etti.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Cumartesi gününün açılış seansında ise VavaCars Karagümrük evinde Atakaş Hatayspor’u 3-0 mağlup etti. Pirlo’nun öğrencileri derin bir nefes alırken Volkan Demirel, Hatay temsilcinin başındaki ilk yenilgisini eski ekibine karşı yaşadı. Günün diğer maçında Kasımpaşa’ya konuk olan Adana Demirspor, sahadan 4-1 gibi net bir skorla galip ayrılmayı bildi. Ligde zirve yarışı veren Arabam.com Konyaspor, evinde Gaziantep FK’ye 1-0 ile boyun eğerek kritik bir kayıp yaşadı. Günün kapanış maçında ise Galatasaray, Yukatel Kayserispor deplasmanına çıktı. Sahada etkisiz bir görüntü sergileyen Cimbom, Çağdaş Atan’ın ekibine 2-1 mağlup olarak bu sezon ligde ikinci yenilgisini yaşadı.

sdsdsdsdsds.jpg

Pazar gününün ilk karşılaşmasında Medipol Başakşehir, Ndayishimiye’nin muhteşem performansı eşliğinde İstanbulspor’u 2-0 mağlup etti. Günün kapanışını ise iki ezeli rakip Beşiktaş ile Trabzonspor yaptı. Fırtına’nın iki defa öne geçtiği nefes kesen müsabakada Kara Kartal pes etmeyince maç 2-2 sona erdi.

Haftanın son maç gününde Demir Grup Sivasspor, Bitexen Grisunspor’u konuk etti. Sezona galibiyet hasreti ile başlayan ancak sonrasında çıkışa geçen Rıza Çalımbay’ın ekibi, Dia Saba’nın şefliğinde sahadan 3-0 galip ayrıldı. Haftanın kapanış maçında ise Fenerbahçe, MKE Ankaragücü deplasmanına çıktı. Sarı-Lacivertliler, Başkent’ten 3-0 galip ayrılırken zirve takibini sürdürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN