'Gelincik operasyonu başladı' diyerek yeni şampiyonu açıkladı! Ahmet Çakar'dan canlı yayında olay açıklama

Eski Hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'dan flaş iddia! Fenerbahçe-Samsunspor maçı sonrası milyonlarca kişinin önünde açıkladı. "Gelincik operasyonu bu gece itibarıyla Samsun'da başlamıştır" diyen Çakar, Süper Lig'in yeni şampiyonunu duyurdu. Ahmet Çakar'dan canlı yayında olay açıklama!

Beyaz Futbol'un efsanevi yorumcusu Ahmet Çakar'dan canlı yayında flaş iddia! Fenerbahçe-Samsunpor karşılaşmasının ardından önemli açıklamalarda bulunan Çakar, canlı yayında olay açıklama. "Gelincik operasyonu bu gece itibarıyla Samsun'da başlamıştır" diyen Ahmet Çakar, Süper Lig'in yeni şampiyonunu duyurdu. Kimse bunu beklemiyordu! İşte Ahmet Çakar'ın flaş açıklamaları...

Süper Lig'in 2. hafta karşılaşmalarından olan ve Fenerbahçe'nin deplasmanda Samsunpor'un 2-0 mağlup ettiği mücadele sonrasında Beyaz Futbol programında karşılaşmayı değerlendiren eski hakem Ahmet Çakar, gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.

AHMET ÇAKAR'DAN CANLI YAYINDA OLAY AÇIKLAMA

Canlı yayında bir kağıda "Vallahi şampiyonu açıklıyorum" diyerek Fenerbahçe'nin adını yazan Ahmet Çakar, sarı-lacivertlilerin en yakın rakibine 8 puan fark atarak şampiyon olacağını iddia etti. Ertem Şener'in canlı yayında kağıdı ekranlara göstermesinin ardından stüdyodaki diğer yorumcular kahkahalara boğuldu.

hghgh-55.jpg

"GELİNCİK OPERASYONU BAŞLADI" DİYEREK ŞAMPİYONU DUYURDU

Samsunspor-Fenerbahçe maçında sahaya giren farenin gelincik olduğunu belirten Ahmet Çakar, sarı-lacivertli taraftarlara seslenerek "Fenerliler rahat olun. Gelincik operasyonu bu gece itibarıyla Samsun'da başlamıştır." dedi.

FENERBAHÇE'DEN GOL YAĞMURU

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda'nın Twente takımını konuk etti. Ülker Stadı'nda oynanan maçtan sarı lacivertli temsilcimiz 5-1 galip ayrıldı ve rövanş maçı öncesi gruplara kalma yolunda büyük bir avantaj elde etti.

fgggf-5.jpg

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 33. dakikada Oosterwolde, 60. dakikada Szymanski, 62 ve 74. dakikalarda İrfan Can Kahveci ve 90+3'te penaltıdan Tadic attı. Twente'nin tek golü 20. dakikada Ugalde'den geldi. Hollanda temsilcisinde Regeer 42. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Play-Off turu rövanş maçı 31 Ağustos Perşembe günü De Grolsch Veste Stadyumu’nda oynanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN