Ghezzal sahalara ne zaman dönecek? Ghezzal kaç ay yok, hangi maçta geri dönecek?

Ghezzal sahalara ne zaman dönecek? Ghezzal kaç ay yok, hangi maçta geri dönecek?

Beşiktaş'ta forma giyen Ghezzal Süper Lig'in 10. haftasında gerçekleşen karşılaşmada sakatlık yaşadı. Yaşanan sakatlık sonrasında sahalardan uzak duran Ghezzal hakkında araştırmalar hız kazandı. Trabzonspor ile gerçekleşen karşılaşmanın 45. dakikasında sakatlık yaşayan oyuncunun dönüş tarihi açıklandı. İşte Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ghezzal’ın sahalara dönüş tarihi…

Süper Lig'in 10. haftasında gerçekleştirilen karşılaşmalardan biri de Trabzonspor ve Beşiktaş arasında yapıldı. Karşılaşmanın 45. dakikasında sakatlık yaşayan Ghezzal taraftarları endişelendirdi. Ghezzal’ın sağlık durumu hakkında araştırmalar devam ederken sahalara dönüş tarihi de belli oldu. İşte Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ghezzal’ın sahalara dönüş tarihi…

GHEZZAL NE ZAMAN SAHALARDA YER ALACAK?

4 aydır sahalardan uzak duran Ghezzal, sağ ayağındaki sakatlık nedeniyle ABD'de ameliyat oldu. Geçirdiği operasyon sonrasında Cezayirli oyuncunun tedavisinin 4 ay süreceği belirtildi. Tedavisinin tamamlanması ile birlikte yetenekli futbolcu Mart ayında sahalara dönmesi bekleniyor.

Ghezzal ne zaman maçta yer alacak

Savunmada fazla pozisyon verildiği ifade edilirken Güneş, "Ghezzal bu boşluğa kadar kesin bizimle olmaz. Üç maç var önümüzde Ghezzal o maçların üçünde de olmayacak.”dedi.

Futbolcunun tedavisinin bir süre daha devam edeceğini aktaran Güneş, Beşiktaş'ın daha iyi işler başarabileceğini belirtti. Galatasaray maçını konuşmak yerine nasıl daha iyi oynayabileceklerini konuşulması gerektiğini dile getiren Güneş, “Yanlış yaptığımız müddetçe her takım bizi zorlar. Çok yiyen ve çok atan bir takımız. Oyuna bakıyoruz seyrediyoruz. Fiziksel ve moral değerleri bakımından düşüş yaşanmış. Bunu çözersek daha iyi takım oluruz. Buna bakarız, zor bir şey değil" ifadelerini dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN