Hasan Arat Boey, Ferdi Kadıoğlu, Muslera, Davinson Sanchez gibi kalite oyuncular alamazsa Beşiktaş 3 yıl toparlanamaz

Hasan Arat Boey, Ferdi Kadıoğlu, Muslera, Davinson Sanchez gibi kalite oyuncular alamazsa Beşiktaş 3 yıl toparlanamaz

Beşiktaş-Kasımpaşa maçından sonra 'BTV' kanalında yaptığı açıklamalarla Siyah Beyazlı camiada bomba etkisi yaratan Ümit Özat, Başkan Hasan Arat'a 'kongre' çağrısında bulundu. İşte Kara Kartal'da yaşanan sıcak gelişmeler...

Süper Lig'in 19.haftasında Kasımpaşa'ya 3-1 kaybeden Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alan Siyah Beyazlı takım hakkında çok önemli açıklamalarda bulunan Ümit Özat, Hasan Arat'ı kongreye davet ederken, ünlü futbol yorumcusunun 'Bu takım 1 seneye düzelmez Hasan Arat en az 3 yıllık süre istemeli' sözleri oldukça dikkat çekti.

İşte Ümit Özat'ın değerlendirmeleri...

İlk Şenol Güneş gider dedik gitti bu işin kazananı Şenol Güneş olur dedik oldu, sonra Burak Yılmaz geldi bu sefer bu işin kazananı Burak oldu, en son finali Çalımbay yaptı bu işin kazananı en son Rıza Çalımbay oldu.

SERDAR TOPRAKTEPE SEZON SONUNA KADAR KALMALI

Beşiktaş sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe ile yola devam edip sezon sonunda yeni hoca getirmeli. Hasan Arat'ın şimdiden 3 yıllın kongre yapması lazım Beşiktaş seneye de düzelmez.

BU TAKIM 1 SENEDE TOPARLANMAZ

Beşiktaş'a tam 8 transfer lazım, tam 8 tane baba futbolcu lazım. 15 gün içerisinde 700 milyon tl'lik bir ödemesi varmış Beşiktaş'ın. Hasan Arat'ın genel kurula çıkıp 'bu 1 senede olacak iş değil en az 3 yıl lazım' demesi lazım. Eğer 50 milyon euro'nuz varsa tabi 1 senede de düzeltebilirsiniz.

aw075044-13.jpg

HASAN ARAT 7 KALİTELİ FUTBOLCU ALSA MALİYETİ 20 M.€'DAN FAZLA OLUR

Hasan Arat Boey, Ferdi Kadıoğlu, Davinson Sanchez, Muslera, Talisca, İcardi, Dzeko gibi yıldızlar 3.5 milyon euro'dan aşağı gelmez. Bu yıldızların 1 yıllık maliyeti 20 milyon euro'dan fazla. Beşiktaş Bakasetas'ı istiyormuş 1.4 milyon euro maaş verecekmiş. Oyuncuyu Panathinaikos da istiyormuş ama en baba 800 bin euro maaş verirler Bakasetas Yunanistan'a neden gitsin?

GEDSON FERNANDES'İN DEĞERİ 1 MİLYON EURO'DUR

Bu oyuncular Beşiktaş'ın ağırlığını kaldıramaz Beşiktaş 5. bile olamaz. İyi futbolcu kötü takım içerisinde Ronaldo gibi durması lazım, uçması lazım Gedson Fernandes'in diğerlerinden ne farkı var? Gedson 35 milyon euro'ymuş Gedson'un değeri 1 milyon euro'dur.

aw095094-20.jpg

PSG BEŞİKTAŞ'A NEDEN OYUNCU VERSİN?

Beşiktaş PSG ile bazı futbolcuların transferi için görüşmüş. Ben PSG başkanı olsam neden Beşiktaş'a oyuncu vereyim? Şu anda Beşiktaş'a oyuncu versem o futbolcuların değeri düşer. Almanya'ya gönderirim, Hollanda'ya veririm Türkiye Ligi'nin kalitesi zaten belli neden Beşiktaş'a oyuncu göndersinler?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN