Herkesi şaşırtan gelişme: Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! İmza an meselesi

Herkesi şaşırtan gelişme: Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! İmza an meselesi

Bu sezon büyük maçlarda etkisiz Fenerbahçe'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. Portekizli teknik adamın sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılması beklenirken sarı-lacivertli ekip yeni hocasını Türkiye'den buldu.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de beklentilerin altında bir performans göstererek şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın 9 puan arkasında yer alan Fenerbahçe'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. Kanarya sezon sonu takımdan ayrılması beklenen Portekizli çalıştırıcının yerini dolduracak ismi şimdiden buldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Sevilla'ya boyun eğen Fenerbahçe'de Portekizli teknik adamın zorluk seviyesi yüksek karşılaşmalarda gösterdiği etkisiz performans ve genç yıldız Arda Güler'e süre vermemesi ile hayal kırıklığı yarattı.

JESUS SEZON SONUNDA VEDA EDECEK

Portekizli teknik adam yönetiminde Trabzonzonspor'a 2-0, Galatasaray'a ile 0-3 mağlup olan Fenerbahçe Beşiktaş ile de 0-0 berabere kaldı. Kanarya derbilerde rakip filelere gol dahi atamazken derbilerde yalnızca bir puan toplayabildi.

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Jesus, Brezilyalı gazeteci Gabriel Reis'in Youtube'da yayın yapan Paparazzo Rubro-Negro kanalına açıklamalarda bulunarak sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya ekibi Flamengo'ya imza atacağının sinyallerini verdi.

Türkiye'ye alışmakta zorluk yaşadığını belirten Jorge Jesus, "Türkiye'ye adapte olmakta zorlanıyorum. Burada hava çok soğuk, uyum sağlamak için çok acı çektim. Ancak geleceğimle ilgili şu an net bir şey söyleyemem, Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor. Şimdilik hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyorum." dedi.

Jesus'un bu açıklamaları sosyal medyadaki sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekerken Portekizli teknik adamın sezonun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe'den ayrılması bekleniyor.

MONTELLA FENERBAHÇE'YE DOĞRU

Habertürk gazetesinden Ayhan Şensoy'un aktardığına göre; Kanarya, sezon sonunda Jesus'un ayrılması halinde Adana Demirspor'un İtalyan teknik adamı Vincenzo Montella'yı takımın başına getirecek.

Vincenzo Montella: ”Genel olarak baktığımızda iyi bir performans gösterdik” - Adana Haberleri

Başkan Ali Koç'un başarılı teknik adamın oynattığı oyunu beğendiği öğrenilirken Montella'nın Türkiye'yi tanımasının da avantaj olduğu belirtildi.

İtalyan teknik adamın Akdeniz ekibi ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Tarafların kısa süre içerisinde pazarlık masasına oturması bekleniyor. Montella'nın Fenerbahçe'de çalışma fikrine sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN