Hırvatistan'ın vazgeçilmez ismi Trabzonspor'a 'evet' dedi! Tarihe geçecek transfer: 13 yıl sonra bir ilk! İmzalar atılıyor...

Hırvatistan'ın vazgeçilmez ismi Trabzonspor'a 'evet' dedi! Tarihe geçecek transfer: 13 yıl sonra bir ilk! İmzalar atılıyor...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, yeni sezonun transfer çalışmasına şimdiden başladı. Fırtına, 13 yıl aradan sonra transferde bir ilke imza atmak için düğmeye bastı.

Milli ara nedeniyle Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, transferde 13 yıl aradan sonra bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan bordo-mavili ekip, tarihe geçecek transfer için geri sayıma geçti.

Bu sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Bordo-mavili ekip, gözünü İskoçya'ya dikti. Fırtına, transferde 13 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Sabah'ın haberine göre; Yaz transfer döneminde savunma hattını güçlendirme kararı alan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, gözünü İskoçya'ya dikti. Fırtına, Hırvat savunma oyuncusu Borna Barisic'in transferi için geri sayıma geçti.

2018 yılından bu yana Rangers formasını terleten 31 yaşındaki savunma oyuncusunun sezonun sona ermesiyle birlikte İskoç devine veda etmesi ve Trabzonspor'a imza atması bekleniyor. Güncel piyasa değeri 4. 5 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu, bu sezon İskoç ekibinin forması altında toplamda 29 karşılaşmada görev alırken takımına 1 gol 6 asistlik katkı sundu.

Borna Barisic - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Karadeniz temsilcisi, Hırvat sol beki kadrosuna katması halinde savunma hattını 13 yıl sonra bir Hırvat isme emanet edecek. Bordo-mavili ekip eski yıldızı Hrvoje Cale'nin takımdan ayrıldığı yıl olan 2011'den bu yana sol bekine Hırvat bir takviye yapmamıştı. Fırtına'nın eski yıldızı Cale, 2008-2011 yılları arasında bordo-mavili ekipte savunmanın sol kanadında forma giymişti. Fırtına, Barisic'i kadrosuna katması halinde 13 yıl aradan sonra savunmasını yine bir Hırvat isme emanet edecek.

31 yaşındaki savunma oyuncusu, bugüne dek Hırvatistan forması altında 35 karşılaşmada görev alırken 1 gol 3 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN