Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'dan büyük hedef

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'dan büyük hedef

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, büyük hedefini açıkladı. Ilıcalı, gelecek yıl bu zamanlar Premier Lig'e yükselmeyi umuyor.

2015'te Premier Lig'den Championship'e düşen Hull City takımı, 2016/17'de yeniden yükselmiş ancak 2020'de League One (3. Lig) kademesine kadar inmişti.

Hull City, zaman zaman küme düşme tehlikesi yaşasa da 46 maçta 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 23 mağlubiyetle 51 puan topladı ve düşme hattının 2 basamak üzerinde(19) sezona nokta koydu.

Ocak ayında Acun Ilıcalı'nın yönetime gelmesiyle Hull City'de transfer kısıtlamalarının kaldırıldığı açıklandı. Ligin düşük bütçeli takımlarından biri olan 'Tigers', gelecek sezon play-off potasında yer almak için bu sezonki başarısının üzerine en az 30 puan eklemesi gerekecek.

BU YIL PREMİER LİG'E YÜKSELMEYİ UMUYOR

NTV Spor'da yer alan habere göre; sezonun son maçından sonra takıma bir konuşma yapan Acun Ilıcalı, "Umuyorum ve inanıyorum ki gelecek yıl bizim yılımız olacak. Bir yıl içinde, belki play-off'lara ya da Premier Lig'e yükselmek gibi farklı bir ruh hali ile büyük bir kutlama yılı yaşayacağız." dedi.

Arveladze'nin ekibi sezonun sona ermesiyle tatile çıktı. Hull City'nin gelecek sezon için transfere ne kadar bütçe ayıracağı şimdiden bir merak konusu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN