Fenerbahçeli futbolcu Allahyar Sayyadmanesh, Hull City’e kiralandı

Fenerbahçeli futbolcu Allahyar Sayyadmanesh, Hull City’e kiralandı

Geçtiğimiz günlerde Shota Arveladze'ye imza attıran Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Fenerbahçe Kulübü, Allahyar Sayyadmanesh'in İngiltere'nin Hull City takımına kiralandığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Allahyar Sayyadmanesh, sezon sonuna kadar Championship takımlarından Hull City'e kiralanmıştır. Resmi imzaları bugün atılıp transfer süreci tamamlanmış olan sporcumuza başarılar diliyoruz." denildi.

resim-2022-01-31-193312.png

ALLAHYAR SAYYADMANESH KİMDİR?

Allahyar Sayyadmanesh 2001 yılında İran’da dünyaya geldi. 1,82’lik genç forvet ülkesinin ekiplerinden Padideh, Saipa ve Esteghal’de forma giydi. Amol bölgesinde doğan Allahyar U19 takımlarında sergilediği performanslar ile dikkatleri üzerine çekmişti.

İran'ın Padideh ve Saipa U19 takımlarında oynayan genç futbolcu, çıktığı 17 maçta 821 dakika sahada kalırken, 2 gol atıp ve 2 asist yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN