Acun Ilıcalı, Hull City oyuncuları ile maç yaptı

Acun Ilıcalı, Hull City oyuncuları ile maç yaptı

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu EFL Championship takımı Hull City oyuncuları ile antrenman sahasında futbol maçı oynadı. Ilıcalı on numaralı formayı giydi.

Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı, takımı ile antreman sahasında da futbol maçı yaptı. Ilıcalı'nın oynadığı görüntüler ise resmi hesaptan yayınlandı. Karşılaşmada oynayanlar arasında Hull City futbolcuları da yer aldı.

SONUÇ YAYINLANMADI

Acun Ilıcalı'nın takımı ile yaptığı maç skoru hakkında sonuç yayınlandı. Karşılaşmadan sadece bir kesit yayınlandı. Ilıcalı, daha sonra gittiği toplantıda ayakta alkışlanarak karşılandı.

Takım başkanlığından büyük keyif aldığını açıklayan Ilıcalı ''Burada 5-6 gün kalamıyorum çünkü yeterli vaktim yok. Sadece burada değil, herhangi bir yerde uzun süre kalamıyorum. Benim otelim, uçağım. Televizyonda başarabileceğim her şeyi başardım. Hull City ise benim yeni işim, hobim ve motivasyon kaynağım. Bu takım için hayatımda büyük bir boşluk yarattım. Çocuklar oyun oynarken asla sıkılmaz. Hayatımı bir oyun yaptım ve sürekli keyif alıyorum. Futbol benim hayatım. Fenerbahçe'nin maçlarını, Dünya Kupasını ve Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşmaları sürekli takip ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN