Hull City'nin sahibi Acun'dan bomba transfer planı! Fenerbahçe, Galatasaray ve Hatayspor'dan 3 isim...

Hull City'nin sahibi Acun'dan bomba transfer planı! Fenerbahçe, Galatasaray ve Hatayspor'dan 3 isim...

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Süper Lig'de yer alan 3 isme talip oldu. Hull City'nin teknik direktörü Shota Arveladze'nin kadrosunu daha da güçlendirmek için transfer atağında bulunan Acun, gözüne Fenerbahçe, Galatasaray ve Hatayspor'un güçlü oyuncularını kestirdi.

2015'te Premier Lig'den Championship'e düşen Hull City takımı, 2016/17'de yeniden yükselmiş ancak 2020'de League One (3. Lig) kademesine kadar inmişti. Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, takımını yeni sezona bomba gibi hazırlamak için transfer rotasını Süper Lig ekiplerine çevirdi.

GÖZÜNE 3 İSİMİ KESTİRDİ

Medyatava'nın haberine göre; teknik direktör Shota Arveladze'nin elini güçlendirmek için alternatifli bir kadro kurmayı hedefleyen Ilıcalı, Süper Lig'den üç ismi istiyor.

İlk isim Galatasaray'da forma giyen 35 yaşındaki deneyimli oyuncu Ryan Babel.

İkinci isim ise bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Miha Zajc var.

Acun Ilıcalı'nın yeni sezonda takımda görmek istediği üçüncü isim ise Hatayspor forması giyen Adama Traore.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN