Icardi öyle bir takıma gidiyor ki... Erden Timur şimdiden avuçlarını ovuşturmaya başladı! Değerine değer katacak

Icardi öyle bir takıma gidiyor ki... Erden Timur şimdiden avuçlarını ovuşturmaya başladı! Değerine değer katacak

Galatasaray forması altında attığı gollerle sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Icardi, değerine değer kattı. Süper golcünün yeniden milli takım yolcusu olduğu öğrenildi. İcardi milli formayı yeniden üzerine giyerse, bonservisini rekor seviyeye çıkarması bekleniyor.

Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana sarı-kırmızılı forma altında attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Arjantinli golcü Mauro Icardi, değerine değer kattı. 2007-2008 sezonundan bu yana Süper Lig tarihinde 30 gole en hızlı ulaşan oyuncu olan Arjantinli golcü, dikkatleri üzerine çekti.

Geçen sezon yaz transfer döneminde kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan, geride bıraktığımız yaz transfer döneminde ise bonservisiyle sarı-kırmızılı takıma katılan Arjantinli golcü Icardi, sarı-kırmızılı forma altında attığı gollerle herkesi kendisine hayran bıraktı.

Galatasaray forması altında gösterdiği performansla adeta efsaneleşen Icardi, Arjantin basınında büyük yankı uyandırdı. Akşam'da yer alan habere göre; İspanya, İngiltere ve Arjantin basınında Icardi'ye geniş yer verildi.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin'de teknik direktör Lionel Scaloni'nin, Icardi'nin performansına kayıtsız kalamayacağı ileri sürüldü.

İşte Galatasaray forması altında gösterdiği performansla adeta efsaneleşen golcü futbolcu hakkında öne çıkanlar:

Tntsports: "Icardi milli takım kapısını aralıyor. Scaloni için Lautaro, Alvarez, N. Gonzalez, Messi gibi oyuncular var. Ama Icardi 40 maçta 35 gol 10 asist yaptı. Şaşırtıcı gol oranına sahip. Inter'deki seviyesine dönüyor."

Ole: "Icardi'nin koku alma duyusu çok açık. O bir avcı."

AS: "Old Trafford'dan sonra Antalya'da da yıldız oldu. Dişlerini keskin tuttu ve etkisini gösterdi. Scaloni'nin dikkatini çekiyor. Milli takım zor gözükse de bu seviyeyi hep koruyacak bir aday"

Lt10: "Icardi pes etmiyor. Yine bir maça damgasını vurdu. Galatasaray'ı zirveye taşıdı."

C5n: "Rosariolu'nun muhteşem golü. Bir de asist yaptı. 30 gole en hızlı ulaşan oyuncu olarak rekor kırdı. Muhteşem şeyler yapıyor"

Icardi'nin Galatasaray forması altında gösterdiği performans ile beraber kısa süre içerisinde Arjantin kadrosuna seçilebileceği ileri sürüldü. Yıldız golcü bugüne dek ülkesinin formasını 8 maçta terletirken 1 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN