İcardi sözleşmemi feshediyorum dedi Galatasaray yönetimi protokol yaparak krizi bitirdi

İcardi sözleşmemi feshediyorum dedi Galatasaray yönetimi protokol yaparak krizi bitirdi

Galatasaray'da son haftalarda oldukça mutsuz ve moralsiz görünen İcardi'nin yönetimden alacaklarını istediği öğrenilirken, Arjantinli yıldızın Erden Timur'a 'ya paramı verirsiniz ya da sözleşmemi feshederim' dediği öğrenildi. İşte Mustafa Anıklı'nın gündeme damga vuran o iddiası

Galatasaray, Mauro Icardi konusunda çok sıkıntılı bir süreç yaşadı. Arjantinli futbolcu, üç gün öncesine kadar kulübe gönderdiği ihtarnamenin sonucunu beklerken, Cim-Bom parasını veremedi ancak yapılan bir protokolle, geçmiş dönem alacaklarını taksitlendirdi.

İCARDİ SAKAT DENİLMİŞTİ

Ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte sakatlığı gerekçesiyle ülkesi Arjantin’e giden Mauro Icardi, bununla ilgili tartışma konusu olmuştu. Kulüp cephesi, gerçekten sakat olduğunu iddia etmiş, bazı çevreler ise bunun maddi kaynaklı olduğunu ileri sürmüştü.

Ancak, “Beyan esastır” gerçeği içerisinde hareket eden futbol camiası, Icardi’nin sakatlığını kabul etti. Arjantinli golcünün, Galatasaray’ın en sıkıntılı süreçlerinde, antrenman yapamasa bile iğneyle sahaya çıktığı belirtildi.

İCARDİ: YA PARAMI YATIRIN YA DA SÖZLEŞMEMİ FESHEDERİM

Buna rağmen sarı-kırmızılı futbolcunun maddi anlamda da sıkıntısı büyüktü. Geçen yılın alacakları da dahil olmak üzere, şubat ayının ortalarında 5 milyon euroyu aşkın bir para beklentisi içinde olan Icardi, bu konuda hep bir gelişme bekledi. Fakat istediği bir türlü olmayınca, “ihtarname” kozu devreye girdi. Futbolcu kısaca, “Ya parayı 5 Mart’a kadar ödeyin ya da sözleşmeyi feshederim” diyen resmi bir yazıyla kulübün kapısını çaldı.

İCARDİ İLE GALATASARAY ARASINDA PROTOKOL

Son güne kadar bekleyiş içinde olan Galatasaray, futbolcu cephesini ikna etti ve faizleriyle birlikte paranın taksitlendirilmesini sağladı. 6 Mart’ta taraflar arasındaki protokol imzalandı ve Arjantinli futbolcu hem antrenmanlara çıktı hem de son Çaykur Rizespor karşılaşmasında golünü attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN