İmamoğlu'ndan Alperen Şengün paylaşımı: Gurur duyuyorum

İmamoğlu'ndan Alperen Şengün paylaşımı: Gurur duyuyorum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'nin Türk oyuncusu Alperen Şengün hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İmamoğlu, "Giresunlu Alperen, Beşiktaş’tan NBA’ye transfer oldu ve olağanüstü verileri ile NBA tarihine de geçmek üzere. Gençlerimiz dünyaya damga vuruyor, onlarla gurur duyuyorum." dedi.

Los Angeles Lakers karşısında 33 sayıyla kariyer rekoru kıran NBA'nin Türk oyuncusu Alperen Şengün için "Zevkle ve yakından takip ediyorum" diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Giresunlu Alperen, Beşiktaş’tan NBA’ye transfer oldu ve olağanüstü verileri ile NBA tarihine de geçmek üzere" dedi.

'GURUR DUYUYORUM'

Bu ay, NBA ekiplerinden Sacramento Kings maçında lig tarihinin, "triple-double" yapan en genç pivotu unvanını alan ve Los Angeles Lakers karşısında ise 33 sayıyla kariyer rekoru kıran Şengün için, "NBA tarihine geçmek üzere" diyen İmamoğlu, paylaştığı videolu gönderisine şöyle yazdı:

"NBA’de Alperen Şengün’ü zevkle ve yakından takip ediyorum. Giresunlu Alperen, Beşiktaş’tan NBA’ye transfer oldu ve olağanüstü verileri ile NBA tarihine de geçmek üzere. Gençlerimiz dünyaya damga vuruyor, onlarla gurur duyuyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN