İngiltere EURO 2020 finalini Budapeşte'ye kaptırabilir

İngiltere EURO 2020 finalini Budapeşte'ye kaptırabilir

EURO 2020 finalinin oynanacağı maçta ev sahipliğini üstlenen İngiltere, hükümetin koronavirüs tedbirlerinden dolayı finali Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye kaptırabilir.

Birleşik Krallık, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Finali'ndeki ev sahipliği statüsünü kaybetmemek için karantinayı gevşetmeyi düşünüyor. Londra'daki Webley Stadyumu'nda oynanması beklenen final öncesinde hükümetin, koronavirüs önlemlerini gevşetmemesi halinde UEFA'nın final için Budapeşte'yi düşüneceği belirtiliyor. İngiltere, koronavirüs tedbirleri kapsamında ülkeye seyahat yapacaklara 10 günlük karantina zorunluluğu bulunduruyor.

UEFA YÖNETİMİ İNGİLTERE'DEN UMUTLU

Konuya ilişkin olarak UEFA yönetimi 'acil durum planlarının hazır' olduğunu belirterek, "Sıkı test politikası ve maçlar için gelecek kişilerin seyahatlerinin 24 saatten fazla olmayacak şekilde planlanmasıyla maçların Londra'da yapılacağından eminiz" açıklamasında bulundu. UEFA, İngiliz hükümetiyle de iletişim halinde olduklarını kaydetti.

UEFA yönetimi açıklamanın devamında Wembley'deki kapasitenin yüzde 50 arttırılmış olmasından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN