İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü açıklaması

İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü açıklaması

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası 5. turundaki Adanaspor maçı sonrası konuştu. Kartal, "Gidebilecek oyuncular ve Çağlar ile ilgili bir karar vermedik" dedi.

İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u 6-0 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalar yaptı. Krunic'in performansını öven İsmail Kartal, Çağlar Söyüncü ve transfer gündemine de değindi.

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

SON 16'YA KALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM

"Bu akşam Adanaspor'u yenerek turu geçmek istiyorduk. İstediğimiz oldu. Güzel bir galibiyet elde ettik. Son 16'ya kaldığımız için mutluyum. Oyuncularımız elinden geleni yaptı. Kazandığımız için mutluyuz. Adanaspor'a bundan sonrası için başarılar dilerim.

HERKESİN BİRBİRİNE SAYGISI VAR

Sonuçta çubukluyu giyen oyuncu bizim için değerlidir. Sezon başından bu yana söylüyoruz. Herkesin birbirine saygısı var. Onların bize, bizim onlara... Takım içindeki dengeleri tutarak oyun içinde kalmak istiyoruz.

Krunic ve Bonucci'yi erkenden takıma kazandıran yöneticilerimizi tebrik ederim. Kadro derinliği olarak orta ve uzun vadede ihtiyacımız vardı. Krunic ilk maçı olmasına rağmen iyi oyun çıkardı. Bugün 6 numara olarak başladı savunmaya geç dedik ve oraya da geçti.

ÇAĞLAR İLE İLGİLİ BİR KARAR VERMEDİK

2 transferle kendi balansımızı bulduk. Durum gerektirirse bir tane daha transfer yapabiliriz. Gidebilecek oyuncular ve Çağlar ile ilgili bir karar vermedik. Bakacağız, zaman içerisinde değerlendireceğiz.

Lincoln, çok karakterli bir oyuncu. Sol bek, 6 numara, kanatta, joker gibi. İyi bir oyuncu, bu akşam da bunu gösterdi. Bu süre içerisinde ne oluyor ne bitiyor buna göre bir karar vereceğiz

FORVETTE TATLI BİR REKABET VAR

“Herhangi bir yere gitmesiyle ilgili bir şeyi yok. Kayseri maçında 3 gol, bugün 4 gol. Dzeko, Pendikspor maçında hat-trick yaptı. Bu güzel bir rekabet, tatlı bir rekabet. Herkesin takım içerisinde birbirine olan saygısı var. Bunu sezon sonuna kadar devam ettireceğiz”

KRUNİC’İN PERFORMANSINI İYİ BULDUM

Krunic’in performansını gayet iyi buldum. Son 2 haftalık periyotta Milan’da bireysel antrenman yaparak kendisini hazır tuttu. 2 antrenmanla bu maça çıktı. Ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu gösterdi. İyi bir oyun çıkardı

Mert Hakan da bugün kaptan olarak güzel bir performans ortaya koydu. Uzun bir aradan sonra güzel bir gol attı. Gol sonrası duygusallık yaşadığını gözlemledim. Herhangi oyuncunun bir yere gideceği ile ilgili karar vermiş değilim

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Oyuncularımı her maça kupaya, lige, önümüzdeki ay Avrupa kupaları maçlarımız başlayacak. Bazı şeyleri konuşmak için erken, sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Maç maç düşünüyoruz ve önümüze bakıyoruz.”

İsmail Kartal, ara transfer döneminde bir tane yerli forvet takviyesi olabileceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN