İsmail Kartal'ın vazgeçilmezi takıma veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

İsmail Kartal'ın vazgeçilmezi takıma veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon sonunda dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, yıldız ismiyle vedalaşmaya hazırlanıyor.

Bu sezon Galatasaray ile nefes bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe' de tecrübeli teknik adam İsmail Kartal'ın vazgeçilmez isminin sezon sonunda takıma veda etmesi bekleniyor. Sarı-lacivertli ekibin yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Geçen sezon yaz transfer döneminde Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda takıma katılan ve bu sezon gösterdiği performansla İsmail Kartal'ın vazgeçemediği isimler arasında yer alan Belçikalı golcü Michy Batshuayi, Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor. Belçikalı golcünün yeni durağının şimdiden belli olduğu öne sürüldü.

Fotomaç'ın Fransız basınından aktardığı habere göre; Bu sezon Fransa Ligue1'de aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Rennes, sarı-lacivertli ekibin yıldız ismi Batshuayi'yi kadrosuna katma kararı aldı.

Yıldız golcünün Fenerbahçe ilen olan sözleşmesinin 2024'te bitecek olmasına rağmen sarı-lacivertli ekibin 1 yıl uzatma opsiyonu bulunduğu belirtildi. Yıldız golcünün birçok talibinin olduğu ve Rennes'in transfer için aceleci davranması gerektiği öne sürüldü.Michy Batshuayi ile yollar ayrılıyor - Fenerbahçe'nin kazanacağı bonservis bedeli | Transfermarkt

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 30 karşılaşmada görev alan Belçikalı yıldız, bu karşılaşmalarda 17 gol 3 asiste imza attı. 30 yaşındaki yıldız golcü Fenerbahçe'ye imza attığı günden bu yana ise 62 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda takımına 32 gol 5 asistlik katkı sundu.

Kanarya'nın yüksek bir bonservis bedeli getirmesi halinde golcü oyuncunun ayrılığına onay verebileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN