İspanyol basını duyurdu: Manchester United'tan ayrılan Ronaldo'nun yeni takımı herkesi şaşırttı! Futbol tarihine geçecek

İspanyol basını duyurdu: Manchester United'tan ayrılan Ronaldo'nun yeni takımı herkesi şaşırttı! Futbol tarihine geçecek

Geçtiğimiz hafta Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo hakkında ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı. İspanyol basını 37 yaşındaki Portekizli yıldızın yeni takımını duyurdu. Ronaldo, futbol tarihine geçecek.

Geçtiğimiz hafta "Benim için yeni bir meydan okuma aramak için doğru zaman geldi" açıklamasıyla İngiliz devi Manchester United'tan ayrıldığını açıklayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda, Gana filelerini havalandırarak 5 farklı Dünya Kupası'nda gol atan ilk futbolcu olarak tarihe geçmişti. Dünya Kupası'nda kulüpsüz olan tek futbolcu Ronaldo hakkında İspanyol basınında ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı

Geçtiğimiz günlerde İngiliz gazeteci Piers Morgan'ın sorularını yanıtlayarak futbol tarihinin en sansasyonel röportajlarından birine imza atan Cristiano Ronaldo, İngiliz devi Manchester United'tan ayrıldığını açıklamıştı.

"MANCHESTER UNİTED BANA İHANET ETTİ"

Manchester United, İngiliz gazeteci Piers Morgan'ın sorularını yanıtlayarak "Manchester United bana ihanet etti. Erik ten Hag'a saygı duymuyorum çünkü o bana saygı duymuyor. Bana saygı göstermeyen birine ben de saygı göstermem" açıklamasında bulunan Cristiano Ronaldo’nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurmuştu.

Messi ile Ronaldo'nun tarihi 'satranç' fotoğrafının gizemi çözüldü: Herkesi şaşırtan detay!

'RONALDO PSG'YE TRANSFER OLACAK'

Dünya Kupası başlamadan saatler önce Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi ile aynı anda ortak 'satranç' paylaşımına imza atarak dikkatleri üzerine çeken Ronaldo'nun 'Messi ile aynı takımda oynar mısın?' sorusuna "Neden olmasın, bilmiyorum. Asla asla diyemezsiniz." şeklinde yanıt vermesi ve bu açıklamadan hemen sonra iki ismin aynı anda paylaşım yapması bazı kullanıcılar tarafından 'Ronaldo PSG'ye transfer olacak' şeklinde yorumlanmıştı.

Resim

'SAAT' FOTOĞRAFINDA ŞAŞIRTAN DETAY

Ancak Portekizli yıldızın sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafı görenler bu kez de 'Ronaldo Real Madrid'e imza atacak' yorumlarında bulunmuştu.

Ronaldo'nun sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçilerinin beğenisine sunduğu fotoğrafta saatinde 2012-2013 sezonunda Real Madrid forması giydiği dönemde Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a attığı kafa golünün fotoğrafına yer vermesi pek çok kullanıcı tarafından 'Ronaldo Real Madrid'e transfer olacak' şeklinde değerlendirilmişti.

YENİ TAKIMI HERKESİ ŞAŞIRTTI

İspanyol basını Portekizli dünya yıldızının yeni takımını açıkladı. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'ın 37 yaşındaki dünya yıldızı ile sözleşme imzalamaya çok yakın olduğunu açıkladı.

Manchester United'ın sözleşmesini feshettiği 37 yaşındaki Ronaldo futbol tarihine geçti: Messi'yi geride bıraktı!

FUTBOL TARİHİNE GEÇECEK

Marca'nın haberinde oyuncuya 2,5 yıllık sözleşmeye karşılık yılda 200 milyon euro teklif edildiğine yer verildi. Tarihte gelmiş geçmiş en yüksek maaşı kazanan futbolcu ünvanına erişecek Ronaldo'nun Dünya Kupası'nın ardından resmi imzayı atacağı ifade edildi.

Al-Nassr'ın kadrosunda David Ospina ve Gonzalo Martinez'in yanı sıra Türkiye'den tanıdığımız Talisca, Luiz Gustavo ve Vincent Aboubakar gibi futbolcular yer alıyor.

Suudi Arabistan'da kış transfer dönemi 1 Ocak 2023'te başlayacak 29 Ocak 2023'te ise sona erecek. Al-Nassr'ın Ronaldo'yu kadrosuna katmak için 28 günü olacak. Dünya Kupası ise 18 Aralık'ta sona erecek. Portekiz'in finale kalması halinde Ronaldo en erken 18 Aralık'ta Dünya Kupası'ndan dönebilecek. Dünyaca ünlü yıldızın Dünya Kupası sonrası kısa süreli bir tatil yapacağı ve ardından Al-Nassr'ın teklifine cevap vereceği iddia edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN