İspanyol gazetesi dünyanın eni iyi 14 tezahüratını yazdı! Listeye Türkiye'den tek giren Beşiktaş

İspanyol gazetesi dünyanın eni iyi 14 tezahüratını yazdı! Listeye Türkiye'den tek giren Beşiktaş

Ülkemizde futbol bambaşka bir seviyede. Hem oynanan futbol hem de taraftar coşkusu yediden yetmişe herkesi etkilerken İspanyol Marca gazetesi, dünyanın en iyi 14 tezahüratını belirledi. Listede yok yok! Bu taraftarların coşkusunu görünce şaşıp kalacaksınız. Listede tek Türk takım isim Beşiktaş oldu. İşte dünyanın en iyi 14 tezahüratı...

Dünyanın birçok yerinde çılgın taraftarlar bulunmakta. Ülkemizde de çoğu kulübün taraftarı ateşlidir. Peki sizce dünyanın en iyi tezahüratları hangi kulübün? Bu listeyi görünce şaşıracaksınız. İspanyol Marca gazetesi, dünyanın eni iyi 14 tezahüratını yazdı! Listeye Türkiye'den tek giren Beşiktaş.

DÜNYANIN EN İYİ 14 TEZAHÜRATI

İspanyol Marca gazetesi, dünya futbolunun farklı kıtalardan ve takımlardan seçilmiş en iyi 14 taraftar tezahuratını belirledi. Taraftar coşkusunu yansıtan bu tezahuratlar, futbol sahnesinde unutulmaz anlara imza atmış takımların taraftarlarını bir araya getiriyor.

Flamengo (81 Aralık): Flamengo taraftarlarının coşkusunu ifade eden bu tezahurat, 81 Aralık'taki efsanevi anı hatırlatıyor.

Palmeiras (Ölene kadar Palmeiraslıyım): Sadakatin sembolü olan bu tezahurat, Palmeiras taraftarlarının takımlarına olan sonsuz sevgisini yansıtıyor.

Manchester United (Zafer Zafer): Manchester United taraftarlarının birlik ve zafer arzusunu simgeliyor.

Celtic (Yeterince Alamıyorum): Taraftarların coşkusunu anlatan bu tezahurat, Celtic'in tutkulu taraftar kitlesini yansıtıyor.

Dortmund (Ya bu maçı kazanırsan): Borussia Dortmund taraftarlarının maçlara olan heyecanını ve umutlarını yansıtan etkileyici bir tezahurat.

Beşiktaş (Ooh Şşş 1-2-3 Beşiktaş): Marca'nın vurguladığı en iyi tezahurat listesinde Beşiktaş taraftarlarının coşkusunu temsil eden bu tezahurat, dünya genelinde tanınan bir çığlık haline geldi.

Real Madrid (Seni nasıl sevemem?): Real Madrid taraftarlarının sevgi dolu tezahuratı, takıma olan derin bağlılıklarını ifade ediyor.

PSG (Hadi, Paris Saint Germain!): Paris Saint Germain taraftarlarının takımlarına destek çağrısı yapan etkileyici bir tezahurat.

Boca Juniors ("Ne dedikleri umurumda değil"): Boca Juniors taraftarlarının çoğunluğunun bu tezahuratı unutulmaz kılan duygusal derinliği.

River Plate (Her Pazar öğleden sonra sana geliyorum): River Plate taraftarlarının sadakatini ve maç günü ritüellerini yansıtan coşkulu bir tezahurat.

Barcelona (Barçalı olmak var olan en iyi şey): Barcelona taraftarlarının takımlarına olan gururunu dile getiren etkileyici bir slogan.

Atlético Madrid (Atleti, seni seviyorum, sonuna kadar seninleyim): Atletico Madrid taraftarlarının tutkulu sevgisini ifade eden coşkulu bir tezahurat.

Milan (Ne kadar da karışık olacak çünkü seni seviyorum): AC Milan taraftarlarının karmaşık duygularını anlatan romantik bir tezahurat.

Wydad Casablanca (Her zaman kazanacağız): Wydad Casablanca taraftarlarının takımlarına olan güçlü inancını yansıtan bir tezahurat.

Marca'nın belirlediği bu tezahuratlar, futbolun sadece bir spor değil, aynı zamanda tutkulu bir taraftar deneyimi olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Bu tezahuratlar, futbolun evrensel dilinde birleşen taraftar coşkusunu yansıtıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN