‘İstanbul rüyamız gerçek oldu’

‘İstanbul rüyamız gerçek oldu’

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde ezeli rakibi Milan’ı saf dışı bırakan Inter, İstanbul’daki finale ilk bileti alan ekip oldu. Finale yükselen Inter’de forma giyen milli yıldız Hakan Çalhanoğlu “İki ay önce bunun için bir rüya diyordum. Şimdi evime geliyorum” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale yükselen İtalya takımı Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, İstanbul’da final oynayacak olmaktan mutlu olduğunu söyledi. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, ilk maçta 2-0 yendiği ezeli rakibi Milan’ı rövanş mücadelesinde 1-0 mağlup ederek, finale yükselen Inter’de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, maç sonunda yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Mutluluğunu dile getiren Çalhanoğlu “İki ay önce bunun için bir rüya diyordum. Şimdi benim evimde (Türkiye’de) final oynayacağız, orada olmak bir hayal. Çok mutluyum” ifadelerini kullandı. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Instagram hesabından Inter formalı elinde Türk bayrağı ve fonda Galata Kulesi bulunan bir görsel paylaşarak, “Evime geliyorum” yazdı.

Türkiye Futbol Federasyonu da, Inter ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale yükselen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu için bir tebrik mesajı yayımlarken “A Milli Takımımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu’nu takımı Inter’in UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Milan’ı iki karşılaşmada da mağlup ederek final oynamaya hak kazanması dolayısıyla tebrik ediyoruz. Bu skorla Hakan, Yıldıray Baştürk, Hamit Altıntop, Nuri Şahin ve Arda Turan’ın ardından takımlarıyla Şampiyonlar Ligi finaline çıkan 5. milli futbolcumuz oldu. 10 Haziran’da İstanbul’da oynanacak final maçında Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ilk A Milli futbolcumuz olmak için mücadele edecek Hakan’a kalpten başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN