İstanbul'da Sharapova fırtınası

İstanbul'da Sharapova fırtınası

TEB BNP Paribas Tennis Stars Series etkinliği kapsamında İstanbul’a gelen Rus tenisçi, özel maçta milli gururumuz Çağla Büyükakçay ile karşılaştı. Spor dünyasının önemli simalarını bir araya getiren nefes kesen organizasyon, binlerce İstanbulluya tarihi bir gün yaşattı.

SELİM YILDIRIM / SPOR SERVİSİ

İstanbul tenisin yaşayan efsanelerinden Maria Sharapova’yı ağırladı... TEB BNP Paribas Tennis Stars Series etkinliğinin konuğu olarak mega kente gelen Rus raket, Sinan Erdem Spor Salonu’nda milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay ile kozlarını paylaştı. 5 grand slam şampiyonluğu bulunan 30 yaşındaki Sharapova’nın 7-6 ve 6-0’lık setlerle kazandığı keyifli mücadeleyi; TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Nihat Özdemir, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Gökhan Gönül (Beşiktaş) ve Fernando Muslera (Galatasaray) da izledi.

Sharapova, maç sonrası “İnanılmaz bir atmosfer vardı. İstanbul hakkında harika şeyler söyleyebilirim. Böyle bir etkinliğin parçası olduğum için mutluyum. Tüm seyircilere teşekkür ediyorum. Çağla’ya karşı oynamak hem zor hem de keyifliydi” açıklamasını yaptı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN